x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dolha preia banderola

Dolha preia banderola

26 Feb 2004   •   00:00

Dupa despartirea de internationalul Adrian Iencsi, care a semnat un contract pe trei ani cu Spartak Moscova, noul capitan al formatiei antrenate de Dan Petrescu a fost desemnat portarul Emilian Dolha.

EXPLICATIE. "Am considerat ca un jucator romin trebuia sa aiba banderola si acela era Iencsi. Avand in vedere ca acesta a plecat, capitanul echipei va fi Emilian Dolha, caruia iiacord toata increderea. Cine va fi numarul 2, dar si 3 urmeaza sa stabilim in continuare, pentru ca nu vreau sa ma grabesc", a spus Petrescu.

LAMURIRE. Tehnicianul giulestean a marturisit ca unul dintre motivele pentru care marocanul Nourredine Ziyati a plecat din Giulesti l-a reprezentat faptul ca i-a fost retrasa banderola. "Ziyati pleaca in fiecare saptamana, a stat numai prin avioane, este in urma celorlalti cu pregatirea si are mult de munca. Cat l-am avut la echipa a jucat, insa el a decis sa nu mai vina pentru ca nu i-am garantat postul de titular si s-a suparat cel mai tare ca nu a avut banderola de capitan", a declarat tehnicianul Rapidului.

DORINTA. Dupa accidentarea din Cipru a portarului de rezerva Ionut Curca, antrenorul Dan Petrescu isi doreste sa aduca urgent un portar la gruparea pe care o antreneaza, pe lista sa figurand brasoveanul Traian Marca, recomandat de "secundul" Florin Tene, si constanteanul George Curca, plecarea acestuia de la Farul putand fi luata in discutie abia din vara. In ceea ce-l priveste pe bacauanul Andrei Cristea, acesta este dorit in continuare in Giulesti. "Daca va veni, va fi bine venit. El este jucatorul Bacaului, iar Rapid il va lua doar cu acceptul clubului. Nu am vorbit niciodata pe tema lui Cristea cu Ionut Lupescu", a spus Petrescu.( SORIN ANGHEL )

×
Subiecte în articol: sport