x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Două meciuri nebune

Două meciuri nebune

09 Apr 2009   •   00:00

Ultimele "sferturi" au adus succese lejere pentru Barcelona şi Chelsea. Dacă spaniolii au zdrobit pe teren propriu pe Bayern München, englezii s-au impus în deplasare în faţa lui Liverpool.



De ce s-au temut nemţii nu au scăpat. Forţa de joc a trupei lui Guardiola a făcut din Bayern o echipă anonimă, care nu a avut puterea de a replica în faţa unei echipe dezlănţuite. Umilinţa s-a încheiat la pauză.

Cu siguranţă, după această primă manşă de pe "Camp Nou", Barcelona este practic prima echipă calificată în semifinale, fiind greu de crezut că nemţii vor avea puterea să întoarcă de la 0-4, chiar dacă forţa de joc le este recunoscută. La Liverpool, pe "Anfield", Liverpool a început excelent, a deschis scorul prin Tores, însă marea rivală din Londra şi-a adus aminte că Liga este un obiectiv neatins până acum. În plus, în acest sezon, Liverpool s-a impus în cele două meciuri din Premier League. De această dată însă, "albaştrii" nu au mai iertat şi sunt clar favoriţi la calificare, deşi Liverpool încă mai poate spera.

SFERTURI DE FINALĂ
MARŢI
Manchester United - Porto    2-2
Rooney ('15), Tevez ('86)/ Rodriguez ('3), M. Gonzalez ('90)

Villarreal - Arsenal    1-1
Senna ('9)/ Adebayor ('67)

MIERCURI
Barcelona - Bayern München    4-0
Messi ('9, '38), Eto'o ('12), Henry ('43)

Liverpool - Chelsea    1-3
Torres ('6) / Ivanovici ('39, '63), Droba ('67)

×
Subiecte în articol: sport