x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dragomir: "Mai rau decat Galatasaray nu stiu daca se putea"

Dragomir: "Mai rau decat Galatasaray nu stiu daca se putea"

01 Aug 2008   •   00:00

Cred ca Steaua poate sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Nu trebuie sa luam in considerare Steaua care a jucat in meciul cu FC Vaslui, pentru ca una-i una si alta-i alta."



Dumitru Dragomir: "Cred că Steaua poate să se califice în grupele Ligii Campionilor. Nu trebuie să luăm în considerare Steaua care a jucat în meciul cu FC Vaslui, pentru că una-i una şi alta-i alta. Se vor mobiliza, va intra şi Goian, altfel va fi jocul. Va apărea o schimbare în joc, pentru că un experiment s-a făcut, nu se mai poate face altul. Steaua este o echipă valoroasă, la fel şi fotbalul românesc, şi se poate califica".

Preşedintele LPF a adăugat că Steaua este norocoasă, chiar dacă nu a mai picat cu un adversar inferior, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, atunci când au jucat în turul III preliminar cu Bate Borisov. "Nu ştiu dacă se putea mai rău decât atât, pentru că e tare şi Galatasaray. Şi Atletico Madrid, şi Dinamo Kiev tot la fel de tari erau. Nu ştiu dacă Steaua nu a mai avut norocul de anul trecut. S-ar putea să fie chiar mai norocoasă. Depinde de felul în care joacă, norocul stă la ei".

×
Subiecte în articol: sport