x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Duelul decisiv

Duelul decisiv

de Marius Mihalcea    |    15 Apr 2010   •   00:00

FC Vaslui şi FC Braşov se vor confrunta în această seară, pe terenul celei dintâi, pentru un loc în finala competiţiei. Învin­gă­toare în prima man­şă cu scorul de 1-0, gruparea de sub Tâmpa are prima şansă la calificare.  

Viorel Moldovan le-a cerut ele­vi­lor săi să facă abstracţie de rezultatul din tur.
"Sub nici o formă nu trebuie să mer­gem la Vaslui cu gândul de a ne apăra. Mergem să marcăm şi să punem proble­me adversarului. M-am gândit şi la prelungiri şi chiar la penalty-uri, dar normal că sper să nu ajungem acolo. Rezultatul de 1-0 îţi dă o anumită linişte, dar dacă plecăm de la ideea să conservăm acest scor, clar greşim. Trebuie să uităm ce-a fost în tur, să intrăm pe teren cu mintea limpede şi să gesti­o­năm bine si­tua­ţia", a declarat an­tre­norul braşovenilor.

De partea cea­lal­tă, tehnicianul Vasluiului, Marius Lăcătuş, a spus: "Nu va fi uşor să re­mon­tăm scorul din tur. Ne va fi foarte greu, fiindcă nu am reuşit să în­scri­em la Braşov. Totul este să nu primim gol, pentru că de marcat si­gur o vom face. De aceea, nu trebuie să le permitem adversarilor să se apropie de poarta noastră".

×