x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitru Dragomir: "Cu stadionul gol!"

Dumitru Dragomir: "Cu stadionul gol!"

de Mihai Igirosanu    |    08 Feb 2007   •   00:00
Dumitru Dragomir: "Cu stadionul gol!"

In asteptarea verdictului Comisiei de Apel, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si-a exprimat transant opinia vizavi de masura adoptata de Comisia de Disciplina impotriva cluburilor Steaua si Universitatea Craiova.

Liderul Ligii Profesioniste s-a aratat nemultumit ca derby-ul Steaua - Dinamo sa se dispute in afara Capitalei. Ros-albastrii au fost sanctionati de Comisia de Disciplina cu disputarea primelor trei etape din retur de pe teren propriu la o distanta de cel putin 150 de kilometri de Bucuresti.

NEMULTUMITI. "Mai bine le dai meci cu stadionul gol. Pai, se omoara pe stadion. Daca meciul Steaua - Dinamo se va juca in alta parte, va fi dezastru. Pe traseul acela, trebuie mobilizata toata jandarmeria tarii. Pai, cine o sa-i pazeasca?", a declarat Dragomir. Presedintele LPF a adaugat: "Normal si cinstit ar fi ca partida respectiva sa se joace pe stadionul din Bulevardul Ghencea, ca sa nu existe speculatii in privinta influentarii luptei pentru castigarea campionatului". La randul sau, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat: "Nu inteleg cum o comisie da un verdict care este mereu modificat de o alta. Ceva este putred acolo. Partea proasta este ca se schimba in fiecare luna cate ceva la nivelul regulilor si suntem putin dezamagiti de Comitetul Executiv. Ar trebui mai multa rigoare. Chiar presedintii de cluburi au cerut pedepse mai aspre".

REACTII. Principala pagubita de decizia Comisiei de Disciplina, Steaua a reactionat prin vocea directorului executiv, Valeriu Argaseala: "Cu siguranta vom depune apel, pentru ca hotararea comisiei mi se pare netemeinica si neregulamentara si, ca atare, sunt convins ca la Comisia de Apel se va judeca altfel. Au fost argumente pro si contra aduse si de noi, si de ei, asta a fost decizia". De asemenea, Adrian Mititelu, patronul Craiovei, club penalizat cu disputarea unui meci la 150 km de oras, a spus: "Pana acum, Universitatea Craiova nu a avut nici un castig in fata Ligii. Voi cere celorlalte cluburi sa intrunim Adunarea Generala, pentru a schimba acest regulament. Nu se poate sa se introduca in regulament aceasta clauza, ca o echipa sa joace la 150 km departare de oras cand noi nu avem baze sportive in tara".

×
Subiecte în articol: sport