x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "E Evul Mediu?"

"E Evul Mediu?"

de Mihai Igirosanu    |    Marius Mihalcea    |    22 Apr 2010   •   00:00
"E Evul Mediu?"
Sursa foto: /Ggazeta Sporturilor/Intact Images

La aproape o săptămână după incidentele de la Cluj, şefii grupării din "Ştefan cel Mare" nu i-au sancţionat încă pe cei cinci fugari. Mai mult, Cristi Borcea a fost contrat de impresarul Victor Becali, după ce îi somase pe rebeli să-şi ceară scuze în genunchi galeriei.

Jucătorii - în genunchi în faţa suporterilor. Asta crede Borcea că este singura modalitate prin care Ad. Cristea, Boştină, Alexe, Mărgăritescu şi Zicu pot să mai repare ceva din gestul lor, care a stricat definitiv atmosfera din lotul "câinilor".

Impresarul jucătorilor consideră că solicitarea preşedintelui executiv al lui Dinamo nu are nimic în comun cu vremurile actuale. "Unde suntem? E Evul Mediu? Dacă asta e singura variantă ca băieţii să fie iertaţi, atunci să nu fie iertaţi! Nu ştiu unde au văzut asta. Aşa cum unii s-au dus la discotecă şi au plătit, aşa vor fi amendaţi şi cei care au plecat din cantonament", a replicat Victor Becali.

 

Decimaţi cu Iaşi
Meciul de vineri seară, de la ora 20:30, cu Poli Iaşi, îi găseşte pe dinamovişti într-o situaţie aproape disperată. Cornel Ţălnar nu se poate baza pe serviciile mai vechilor accidentaţi Dolha, D. Grigore şi L. Goian, dar nici pe cele ale rebelilor Mărgăritescu, Boştină, Alexe, Ad. Cristea şi Zicu. În plus, N'Doye, de la care a pornit revolta, este exclus din lot, iar la antrenamentul de ieri s-au accidentat alţi doi jucători, golgeterul Andrei Cristea şi mijlocaşul Laurenţiu Rus. Chiar şi în aceste condiţii, noul tehnician al grupării din Copou, Ţiţi Dumitriu, apreciază că elevii săi nu vor avea neapărat o misiune uşoară în "Groapă": "Aşa-zisa răscoală de la Dinamo poate fi o catastrofă pentru ei, dar le poate fi şi benefică. Ne-am pregătit să jucăm în ambele situaţii".

×
Subiecte în articol: sport