x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Lupescu ameninta

Echipa nationala - Lupescu ameninta

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    04 Feb 2006   •   00:00
Echipa nationala - Lupescu ameninta

Directorul general al forului de la Casa Fotbalului, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca jucatorii selectionati la echipa nationala trebuie sa se supuna unui regim strict de disciplina.

Ingrijorat din cauza deselor scandaluri scoase la iveala de presa inaintea meciurilor echipei reprezentative, fostul international ii ameninta cu neconvocarea pe cei care nu vor face fata programului.

HOTARAT. "Nu stiu ce a fost pana acum in cantonamentul nationalei, nu cred ca presedintele FRF sau cel al LPF stateau sa-i controleze pe baieti. Cu siguranta insa ca de acum inainte va fi disciplina, selectionerul este un om care tine la asta, iar eu, si mai mult. N-am sa accept nimic altceva, indiferent cine va fi. Cei care vor fi chemati la lot trebuie sa vina cu inima deschisa, in primul rand, sa respecte programul echipei nationale. Cine nu va respecta acest lucru nu va veni la nationala. Orice jucator, nu numai Radoi, despre care s-a vorbit mult in ultima perioada. Dar asa cum cunosc lotul actual, cred ca nu sunt probleme de disciplina", a spus Lupescu.

DISCUTII. Lupescu a avut miercuri o intalnire la Casa Fotbalului cu presedintele Federatiei bulgare, fostul portar Borislav Mihailov, si vicepresedintele Emil Kostadinov, cunoscutul atacant. Cei trei au discutat pe marginea programului meciurilor din grupa G de calificare la Euro 2008. "N-am aranjat nimic. Au fost doar in vizita, au vrut sa vada Casa Fotbalului, Centrul de la Mogosoaia, pentru ca au si ei in proiect sa faca acelasi lucru in Bulgaria. Pe olandezi trebuie sa-i fentam nu numai cu ajutorul bulgarilor, ci si cu cel al slovenilor, al albanezilor, dar important este ce joaca baietii nostri. Daca vor incepe de acolo de unde au terminat cu Cehia si Finlanda, atunci avem cu siguranta sanse reale sa ne calificam la CE 2008. Am avut parte de o tragere la sorti destul de buna si trebuie sa profitam la maximum de acest lucru", a explicat oficialul FRF.

INCREDERE
"Niciodata nu voi dormi pe hol pentru a pazi jucatorii echipei nationale. Pentru asta este presa, apare totul a doua zi in ziare. Am incredere in voi, ne ajutati foarte mult in acest sens, asa ca nu-mi fac probleme. Daca va fi vorba de vreun asemenea incident, vom afla imediat din paginile publicatiilor, dar sper sa nu apara nimic in acest sens" - Ionut Lupescu, director general FRF

RECORD
La sediul FRF, a avut loc ieri tragerea la sorti a Cupei Liceelor Mc Donald’s, competitie care va avea loc intre 6 si 25 februarie la Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" si se afla la cea de-a zecea editie. Evenimentul se bucura de un adevarat record de participare, nu mai putin de 91 de licee sau colegii, dintre cele 116 existente in Bucuresti, urmand a concura pentru premiile totale, care se ridica la peste 15.000 de euro. La tragerea la sorti au fost prezenti directorul general al FRF, Ionut Lupescu, si directorul sportiv al loturilor nationale, Daniel Prodan.

SANTIER
Desi mai sunt aproape trei saptamani pana la primul meci pe care ar trebui sa-l gazduiasca, returul din 16-imile Cupei UEFA, Steaua - Heerenveen, Stadionul "Lia Manoliu" nu pare a fi nici pe departe pregatit. Unul dintre responsabilii cu lucrarile a declarat ieri ca, in cel mult doua saptamani, arena va fi gata pentru a reintra in circuitul competitional, in ciuda mormanelor de nisip si de moloz din afara sa. "Va fi repusa in functiune instalatia de caldura. Chiar daca va ninge sau va ploua, gazonul stadionului se va prezenta in conditii bune", a explicat acesta.
×
Subiecte în articol: sport lupescu