x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Meci cu casa inchisa

Echipa nationala - Meci cu casa inchisa

de Vicentiu Neagoe    |    03 Feb 2007   •   00:00
Echipa nationala - Meci cu casa inchisa

Selectionerul Victor Piturca va anunta azi lotul de 20 de jucatori pentru meciul amical dintre selectionatele Romaniei si Italiei, care va avea loc miercuri, 7 februarie, la Siena, cu incepere de la ora 21:50.

Dupa ce in urma cu zece zile anuntase care sunt jucatorii care activeaza in strainatate convocati pentru amicalul cu "squadra azzura", selectionerul Victor Piturca ii va nominaliza azi si pe jucatorii care evolueaza in campionatul intern.

LOT. Pe langa "stranierii" Contra, Tamas, Chivu, Rat, Florentin Petre, Codrea, Cocis, Mutu, Marica si Rosu, selectionerul a chemat la lot si trei jucatori de la Dinamo, portarul Bogdan Lobont, fundasul Radu Stefan si atacantul Claudiu Niculescu. Conform site-ului oficial al gruparii din Stefan cel Mare, cei trei au parasit ieri cantonamentul echipei din Portugalia pentru a fi prezenti la reunirea lotului ce va avea loc maine dimineata. Piturca va anunta lotul in jurul orei 20:30, dand astfel posibilitatea jucatorilor de la Rapid si de la Steaua sa evolueze in meciurile amicale cu CSM Ramnicu-Valcea, respectiv Korona Kielce. Cele mai mari sanse de a fi convocati le au stelistii Dorin Goian, Ghionea, Ovidiu Petre si Petre Marin si rapidistii Dani Coman, Badoi si Buga. Chiar daca se vor reuni la Mogosoaia, componentii lotului, selectionerul Victor Piturca, presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, vor sustine conferinta de presa maine, incepand de la ora 11:45, la Studioul 3 al Media Pro Pictures Buftea, unde Federatia va semna un nou parteneriat de imagine. Tot maine, de la ora 16:30, va avea loc un antrenament deschis presei, urmand ca luni dimineata, la ora 10:00, lotul sa decoleze spre Italia. Antrenamentul oficial va avea loc la data de 6 februarie, incepand cu ora locala 11:00, pe Stadionul Artemio Franchi din Siena.

INTERES. Presa italiana a anuntat ieri ca aproximativ 11.000 de bilete din cele 15.000 puse in vanzare s-au epuizat in mai putin de 24 de ore. Previziunile oficialilor italieni indica faptul ca meciul dintre Italia si Romania se va juca insa cu casa inchisa, acesta fiind primul amical din acest sezon al reprezentativei lui Roberto Donadoni.

COMUNICAT
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a transmis ieri un comunicat prin care spune inca o data ca forul pe care il conduce se implica in "dezvoltarea infrastructurii si implementarea initiativelor UEFA", indemnand copiii sa joace din nou fotbal pe "maidane". "Indemnandu-i pe copiii pasionati de fotbal sa mearga sa joace fotbal pe maidan, nu m-am gandit nici un moment sa-i tratez cu dispret. Aceasta afirmatie a mea nu s-a referit la fotbalul organizat, la nivel de cluburi, ci la fotbalul de baza, practicat de pasionatii sportului-rege, de sport in general. Toti fotbalistii romani s-au format pe aceste maidane, indiferent de valoarea lor, pornind spre fotbalul mare din Europa tocmai de aici, de pe aceste maidane", se arata printre altele in comunicatul remis de directorul general al FRF.

×
Subiecte în articol: sport