x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Echipa nationala - Radoi si Pancu, neconvocati

Echipa nationala - Radoi si Pancu, neconvocati

13 Aug 2005   •   00:00
Echipa nationala - Radoi si Pancu, neconvocati

Victor Piturca nu i-a mai convocat la lot pentru meciul cu Andorra de miercuri, de la Constanta, din preliminariile CM, pe Mirel Radoi si pe Daniel Pancu.

Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri lotul de 20 de jucatori cu care va aborda meciul cu Andorra, programat miercuri, la ora 21:30, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta.

ABSENTE. Asa cum anuntase mai demult, capitanul Stelei, Mirel Radoi, nu a fost convocat. De asemenea, nici Daniel Pancu nu a fost chemat, desi a fost titular si capitan la Besiktas in meciul din Cupa UEFA, de la Vaduz. Reunirea este prevazuta pentru maine, ora 10:45, la Casa Fotbalului.

NOUTATI. Ca noutati, au fost convocati constantenii George Curca si Cosmin Pascovici, precum si Razvan Cocis. Daca va fi utilizat, Dorinel Munteanu ar bifa selectia cu numarul 125, egalandu-l in fruntea acestui top pe Gica Hagi. Totusi Munteanu a declarat joi ca e posibil sa nu onoreze convocarea din cauza programului incarcat al echipei sale, CFR Cluj. Iata lotul: Lobont (Ajax), Curca (Farul) - portari; Stoican, Barcauan, Rat (toti Sahtior), Contra (Getafe), Tamas (Dinamo), Chivu (Roma), Pascovici (Farul) - fundasi; Cocis (Serif), T. Balan (Sportul), Fl. Petre (Dinamo), Tararache (FC Zürich), D. Munteanu (CFR Cluj), G. Coman ("Poli"), Dica (Steaua) - mijlocasi; Mutu (Juventus), Cl. Niculescu (Dinamo), D. Niculae (Rapid), Bucur ("Poli") - atacanti. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport