x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Echipa nu este a mea!"

"Echipa nu este a mea!"

de Daniel Stan    |    12 Oct 2007   •   00:00
"Echipa nu este a mea!"

Actualul preşedinte şi acţionar al grupării timişorene a convocat Adunarea Generală, unde se va alege noul preşedinte, fiind posibil ca el să renunţe dacă factorii locali nu se vor implica in finanţarea echipei, alături de "Balkan Petroleum".


"POLI" ŞTIINŢA TIMIŞOARA - Marian Iancu vrea să se retragă de la conducere

Actualul preşedinte şi acţionar al grupării timişorene a convocat Adunarea Generală, unde se va alege noul preşedinte, fiind posibil ca el să renunţe dacă factorii locali nu se vor implica in finanţarea echipei, alături de "Balkan Petroleum".

Deşi după primele zece etape "Poli" ocupă poziţia a 3-a in clasamentul Ligii 1, in urma unui parcurs foarte bun, apele par a se tulbura la Timişoara. Principalul finanţator, Marian Iancu, a declarat că este posibil să se retragă.

NEMULŢUMIT. Oficialul timişorean s-a arătat nemulţumit de faptul că autorităţile locale, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local nu ajută echipa. "S-a tot spus că «Poli» este a lui Iancu. Ei bine, nu e. Acum este a lui Balkan Petroleum, care a investit peste 40 de miliarde de lei vechi şi va investi in continuare. Dar ne dorim ca echipa să redevină proprietatea legitimă a tuturor, să vină lăngă noi şi Consiliul Judeţean şi cel Local. Dacă vor să ajute cu adevărat, asta să facă, să vină lăngă mine", a declarat Iancu. El intenţionează să renunţe la acţiunile pe care le deţine la gruparea de pe Bega: "Am convocat Adunarea Generală a acţionarilor şi a membrilor actuali să vedem ce vom face in viitor. Imi voi depune mandatul, să aleagă in funcţia de preşedinte pe cel mai bun. Dacă se găseşte altcineva, să vină in locul meu. Este posibil să mă şi retrag, iar gestul ar fi unul firesc, de management. Să vină altcineva, să cumpere acţiuni şi să investim cu toţii." Ieri, clubul a trimis adrese către Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Universitatea Politehnica, in ideea de a-i atrage ca parteneri in cadrul societăţii "Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara Invest SA".

daniel.stan@jurnalul.ro

Â

Aliuţă: "Nu pierdem cu Steaua şi cu Dinamo"

Mijlocaşul echipei "Poli" Marian Aliuţă este convins că echipa sa nu va părăsi terenul invinsă in partidele cu Dinamo şi cu Steaua. "Aceste meciuri vor fi adevărate examene pentru noi, in care se va vedea cu adevărat valoarea echipei. Sunt sigur insă că ne vom descurca şi, aşa cum nu am pierdut cu Rapid, nu o vom face nici cu Dinamo şi Steaua", a declarat Aliuţă, care a argumentat: "Am jucat la Steaua şi la Rapid şi ştiu cum e să intălneşti o echipă valoroasă din provincie".

×
Subiecte în articol: sport