x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Elfsborg - Dinamo 0-1: Scuze fără acoperire

Elfsborg - Dinamo 0-1: Scuze fără acoperire

de Daniel Stan    |    06 Oct 2007   •   00:00
Elfsborg  -  Dinamo 0-1: Scuze fără acoperire
Sursa foto: Gazeta sporturilor/

Conducătorii dinamovişti au uitat de realism şi au acuzat arbitrajul, considerănd, nefondat, că brigada nord-irlandeză i-a oprit pe "căini" din drumul spre grupele Cupei UEFA.

Conducătorii dinamovişti au uitat de realism şi au acuzat arbitrajul, considerănd, nefondat, că brigada nord-irlandeză i-a oprit pe "căini" din drumul spre grupele Cupei UEFA.

Incă un obiectiv ratat şi situaţia nu este roză la gruparea campioană. Surse neoficiale susţin că mai mulţi jucători importanţi ar putea părăsi echipa in iarnă sau chiar mai devreme, dar şefii neagă acest aspect.

RESEMNARE. Pănă atunci insă, criticile curg la adresa arbitrajului de la Boras. "Aşa arbitraj nu se poate vedea nici la un meci de Liga3 la noi", a spus la final directorul general Cristi Borcea, completat de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir: "De cănd văd meciuri de cupe europene, nu am intălnit un asemenea arbitru, un sac de cartofi". Lăsănd la o parte arbitrajul, infierat, totuşi, fără temei, oficialii dinamovişti sunt resemnaţi. "Este incredibil cum am dat cu piciorul la calificare. Nu pot să inţeleg cum am rămas in afara Europei. Nu va pleca nimeni de la echipă", a mai adăugat Borcea. Unul dintre acţionari, Vasile Turcu, a mers pe aceeaşi linie: "Am căştigat, dar este o victorie tristă. Ne-a mai rămas campionatul şi Cupa. Trebuie să străngem răndurile şi să salvăm sezonul". Antrenorul Walter Zenga a precizat: "Am arătat caracter, dar asta contează mai puţin acum. De acum ne vom găndi doar la meciurile din campionat. Cu Elfsborg am fi meritat o minune şi o calificare in grupele Cupei UEFA".

IN ŞEDINŢĂ. Ieri, conducerea şi acţionarii dinamovişti urmau să se intălnească intr-o şedinţă de urgenţă, in care să analizeze nereuşitele din acest sezon şi să stabilească strategia pentru viitor. Pe lăngă aceste aspecte, surse din club susţin că există posibilitatea vănzării unor jucători importanţi, ultima ofertă venind chiar din partea lui Elfsborg, care ar oferi 400.000 de euro pe mijlocaşul Ropotan. Pe picior de plecare mai sunt Lobonţ, Radu Ştefan şi Claudiu Niculescu.

Cătălin

Ieri s-au implinit 7 ani de la decesul lui Cătălin Hăldan considerat "Unicul Căpitan" al lui Dinamo, tragedie care s-a petrecut la Olteniţa, in timpul unui meci amical. In memoria fostului internaţional, la finele săptămănii trecute s-a organizat un turneu amical la Brăneşti, lovitura de start a finalei, căştigată de Dinamo II, fiind dată de tatăl regretatului fotbalist, Marin Hăldan. In acest week-end, conducerea dinamovistă, in frunte cu Nicolae Badea şi Cornel Dinu, precum şi cu reprezentanţi ai suporterilor, vor fi prezenţi la Brăneşti pentru a participa la comemorarea lui Cătălin Hăldan.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport