x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Emil Săndoi se explică

Emil Săndoi se explică

18 Mai 2010   •   00:00
Emil Săndoi se explică
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Rezultatele modeste obţinute de selecţionata divizionară a României în turneul din Portugalia l-au nemulţumit pe antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi (foto), care a precizat că scopul participării la această acţiune a fost acela de a descoperi jucători noi.

În cadrul turneului de la Porto, rezervat echipelor U 20 şi desfăşurat săptămâna trecută, România a fost învinsă de Portugalia cu 4-0 şi a încheiat la egalitate, 0-0, cu Belarus şi cu Insulele Capului Verde. "Noi nu avem o echipă U 20 şi am făcut deplasarea cu fotbalişti născuţi în '91 sau chiar '92. Au fost probleme cu alcătuirea echipei, deoarece campionatul era în plină desfăşurare, astfel că a trebuit să-mi îndrept privirea spre ligile inferioare.

Timpul a fost scurt, iar unii jucători s-au văzut pentru prima oară la această acţiune. Îmi fac mea culpa că nu am explicat cu ce probleme ne-am confruntat şi că nu am anunţat că vom merge cu o selecţionată divizionară. Sper ca jucătorii să fi căpătat experienţă internaţională, pentru că scopul a fost ca doi-trei dintre ei să facă pasul către naţionala de tineret", a spus Săndoi.

×
Subiecte în articol: sport