x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Emma Răducanu a anunțat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023

Emma Răducanu a anunțat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   12:00
Emma Răducanu a anunțat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023
Sursa foto: Hepta

Emma Răducanu nu se va mai întoarce anul acesta în circuitul de tenis mondial, după cum a confirmat într-un interviu recent, anunțând că sezonul 2023 s-a terminat pentru ea.

Emma Răducanu a jucat ultima dată la Stuttgart, la începutul acestui an, înainte de a anunța că va fi supusă unei triple intervenții chirurgicale. Jucătoarea britanică s-a confruntat cu accidentări în mare parte din anul trecut și anul acesta, motiv pentru care a ales să rezolve în sfârșit problemele pe cale chirurgicală.

Operațiile au fost un succes, iar ea a început încet-încet să se antreneze din nou, dar nu va reveni anul acesta, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat pentru BBC Sport. Nu este surprinzător, chiar dacă o mulțime de fani au nutrit speranța că Răducanu ar putea reveni. Abordarea conservatoare a recuperării are sens, deoarece britanica vrea cu siguranță să evite să se accidenteze din nou.

„În sezonul următor mă voi întoarce. În acest sezon, toate Slamurile s-au terminat, așa că a fost dificil să le privesc cum trec, dar am încercat să rămân cât mai mult în culoarul meu și să mă concentrez pe recuperarea mea.”, a spus britanica în interviu.

În cadrul aceluiași interviu, Răducanu a recunoscut, de asemenea, că, probabil ca orice jucător de tenis, visează să câștige Wimbledon. Pentru ea, ar fi cu atât mai special, cu cât publicul britanic o susține întotdeauna.

"Wimbledon este visul meu și a fost mereu în creștere. Este încă visul suprem să câștig Wimbledon."

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu circuit