x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Explicaţiile unui eşec

Explicaţiile unui eşec

de Marius Mihalcea    |    25 Noi 2009   •   00:00
Explicaţiile unui eşec
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Ceaţa şi greşelile individuale ale jucătorilor lui Ţălnar sunt de vină pentru înfrângerea de pe "Dan Păltinişanu". Aceasta este concluzia la care au ajuns şefii grupării din Ştefan cel Mare.



Ceea ce începe prost se termină şi mai prost, spune una din legile lui Murphy. Iar dinamoviştii ştiu de ce, pentru că nu se întâmplă în fiecare zi să urci în avion, să ajungi la destinaţie, dar să faci cale întoarsă, pentru că ceaţa nu-ţi permite să aterizezi. Şi iarăşi nu se petrece des ca un jucător de-al tău (L. Rus) să-i paseze adversarului pentru 0-2, iar un altul (M. Niculae) să rateze penalty-ul care te poate readuce în joc. "Greşelile individuale ale jucătorilor mei au făcut diferenţa. Nu aveam voie să pierdem acest joc.

Dacă am fi marcat din penalty, poate mai reuşeam să revenim. Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, numai că au fost aceste erori care ne-au costat. Nici Timişoara nu a avut multe ocazii, dar a profitat de aceste greşeli", a declarat antrenorul "roş-albilor", Cornel Ţălnar. "Am avut jucători care nu au dormit 24 de ore, unii au avut o noapte albă din cauza acelor probleme cu avionul. Partida trebuia reprogramată, pentru că jucătorii noştri nu s-au odihnit cum trebuie, am ajuns la Timişoara după miezul nopţii de duminică spre luni, din cauza ceţii", a spus acţionarul dinamoviştilor Vasile Turcu. De partea cealaltă, tehnicianul bănăţenilor, Neluţu Sabău, a spus: "2-0, trei puncte, suntem în grafic. Sunt mulţumit că suporterii noştri se bucură, dar vreau ca ei să fie alături de echipă şi în momentele grele. Acum urmează meciul de la Mediaş, care va fi greu, şi cel cu Ajax şi trebuie să uităm de partida cu Dinamo".

×
Subiecte în articol: sport