x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ana Maria Popescu a primit cadou, pe scena Teatrului Național, o pictură ce o reprezintă

Ana Maria Popescu a primit cadou, pe scena Teatrului Național, o pictură ce o reprezintă

30 Dec 2021   •   13:40
Ana Maria Popescu a primit cadou, pe scena Teatrului Național, o pictură ce o reprezintă

Scrimera Ana Maria Popescu, retrasă din activitate anul acesta, după ce a câștigat medalia de argint la spadă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a primit un cadou surpriză, chiar pe scena Teatrului Național. Este vorba despre o pictură ce o reprezintă, semnată de Norica Veșcă-Popescu.

Cadoul i-a fost făcut la finalul piesei de teatru „Preșul" de Ion Băieşu, jucată la Sala Studio a Teatrului Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti, așa cum povestește chiar Ana Maria Popescu, pe pagina ei de facebook. Sportiva a participat la evenimentul cultural alături de mama și de soțul ei.

„Toate bune şi frumoase până la finalul piesei când toată sala era în picioare şi îi aplauda pe actori pentru momentele magice petrecute pe scenă şi pentru starea de bine pe care ne-o oferă prin munca lor şi pentru care le suntem recunoscători”, scrie vicecampioana olimpică de la Tokyo, după care continuă:

„Cu zâmbetul pe buze am tras haina pe mine şi când să pornim spre ieşire văd un reflector ațintit asupra mea... zici că era punctul acela roşu cum vedeți în filmele cu lunetişti.
Mai departe... m-am panicat şi n-am înțeles prea bine, dar mi-am auzit numele şi am realizat că trebuie să o pornesc spre scenă.

Pe bune că nu-s ruşinoasă de fel, dar eram atât de emoționată, încât iar îmi tremura o lacrimă în colțul ochiului... bine că aveam ochelarii şi masca de protecție. Nu ştiu cum am reuşit să rostesc vreo două bâlbe #atâtsaputut

Mai ales că surprizele nu se terminaseră, iar printre aplauzele celor din sală, s-a strecutrat alături de mine pe scenă şi Norica Veșcă să îmi înmâneze un dar de suflet.

Un tabloul spectaculos pictat de ea. Și chiar dacă am spus că n-o să-mi pun "fața" pe pereţii casei, lucrarea semnată de Norica Veșcă-Popescu va fi pusă la loc de cinste.”

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ana maria popescu