x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport "Animalul" după gratii: Edmundo, patru ani şi jumătate în închisoare.

"Animalul" după gratii: Edmundo, patru ani şi jumătate în închisoare.

15 Iun 2011   •   08:26
"Animalul" după gratii: Edmundo, patru ani şi jumătate în închisoare.

Justitia braziliana a ordonat, marti seara, incarcerarea fostului fotbalist Edmundo, care va ispasi o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare la care a fost condamnat in urma unui accident rutier mortal produs in 1995, informeaza AFP.

Edmundo Alves de Souza Neto a fost gasit vinovat de moartea a trei persoane intr-o coliziune, la Rio de Janeiro, in decembrie 1995: o femeie care il insotea si un cuplu care se afla intr-o alta masina. De asemenea, trei femei au fost ranite.

Cel supranumit "Animalul" a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, in regim de semilibertate, iar avocatii lui si-au inmultit recursurile pentru a evita ispasirea pedepsei.

Unul dintre avocatii lui Edmundo, Arthur Lavigne, a anuntat ca va introduce o procedura pentru denuntarea incarcerarii fostului fotbalist, apreciind ca este caz este prescris.

Fostul international brazilian, vicecampion mondial in 1998 cu echipa Brazilei, a jucat la mai multe cluburi din tara sa - Palmeiras, Corinthians, Santos, Flamengo si Fluminense- dar si in Italia, la Fiorentina si Napoli.

×
Subiecte în articol: fotbal international extrasport edmundo