x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Câinele din ring, talismanul norocos pentru Dinamo în victoria cu ASA Târgu Mureş

Câinele din ring, talismanul norocos pentru Dinamo în victoria cu ASA Târgu Mureş

de Andreea Sumanu    |    18 Oct 2015   •   22:29
Câinele din ring, talismanul norocos pentru Dinamo în victoria cu ASA Târgu Mureş
Sursa foto: Octavian Cocolos

Elevii lui Mircea Rednic au avut un invitat special pentru partida de sâmbătă seara, cu ASA Târgu Mureş, câştigată cu 2-1, succes care i-a propulsat până pe locul 3 în Liga I. Vedeta circuitului Superkombat, Cristi Spetcu, proaspăt campion mondial WTKA, a dat lovitura de start a confruntării din Ştefan cel Mare, iar mai apoi i-a încurajat pe câini din mijlocul galeriei.

Fan declarat al roş-albilor, Spetcu este noua senzaţie în K1-ul românesc la categoria uşoară, fiind neînvins pe plan naţional în ultimii patru ani. Până să urce în ring, acesta a practicat polo de performanţă la Dinamo, fiind şi campion naţional de juniori.

"Întotdeauna am recunoscut că am rămas ataşat faţă de club. Sunt prezent la aproape toate meciurile de pe teren propriu", a spus Spetcu, surprins de ziua sa de Ionel Dănciulescu şi Cornel Dinu cu un tricou al lui Dinamo cu numărul 1.

Campionul mondial le-a întors invitaţia jucătorilor roş-albi, transmiţându-le că îi aşteaptă să îl susţină la gala internaţională Superkombat, organizată de Eduard Irimia, care va avea loc pe 7 noiembrie în România.
 

×