x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport FRF l-a suspendat şase luni pe Marius Şumudică şi l-a amendat cu 100.000 de lei

FRF l-a suspendat şase luni pe Marius Şumudică şi l-a amendat cu 100.000 de lei

29 Feb 2016   •   20:19
FRF l-a suspendat şase luni pe Marius Şumudică şi l-a amendat cu 100.000 de lei

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat din toate activităţile legate de fotbal pentru o perioadă de şase luni şi amendat cu 100.000 de lei, luni, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

''În temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sancţionează antrenorul Şumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 6 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 100.000 lei. Executorie în ce priveşte sancţiunea interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din RD'', precizează comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Şumudică poate face recurs în termen de două zile de la comunicarea deciziei.

Marius Şumudică este acuzat că a jucat la pariuri pe meciurile de fotbal din Liga I şi alte sporturi, lucru interzis de regulament. El a recunoscut în mod public că a deţinut la un moment dat 15 la sută din acţiunile unei case de pariuri. Ulterior, el a afirmat că în trecut le-a transmis jucătorilor săi să îşi închidă conturile deschise la casele de pariuri online, dar a uitat să facă acelaşi lucru cu al său.

Astra Giurgiu a terminat sezonul regulat pe primul loc, însă acum nu va putea conta pe Şumudică în faza play-off, care va debuta în weekend.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: marius sumudica sumudica frf sumudica