x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Este oficial: Complexul Sportiv Snagov a devenit Complexul Sportiv Național Elisabeta Lipă

Este oficial: Complexul Sportiv Snagov a devenit Complexul Sportiv Național Elisabeta Lipă

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2023   •   22:29
Este oficial: Complexul Sportiv Snagov a devenit Complexul Sportiv Național Elisabeta Lipă
Sursa foto: Facebook Eduard Novak

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat că Guvernul a adoptat miercuri hotărârea prin care numele complexului Snagov a devenit oficial Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă”.

„Anul trecut am pornit un proiect național de redenumire a sălilor de sport și a bazelor sportive. Astăzi, prin Hotărâre de Guvern, denumirea Complexului Sportiv Național Snagov în Complexul Sportiv Național a devenit oficială”, a anunțat Eduard Novak.

Conform acestuia, canotoarea Elisabeta Lipă a obținut cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz la șase olimpiade și a fost de 25 de ori campioană a României:

"Anul trecut am pornit un proiect național de redenumire a sălilor de sport și a bazelor sportive. Astăzi, prin Hotărâre de Guvern, denumirea Complexului Sportiv Național Snagov în Complexul Sportiv Național “Elisabeta Lipă” a devenit oficială.

Canotoarea Elisabeta Lipa a obținut 5 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz la șase olimpiade, a fost de 25 ori campioană a României.

Marii campioni sunt cei care pot inspira generații, iar numele lor trebuie recunoscute și onorate.", spune Ministrul Sportului.

(sursa: Mediafax)

×