x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Diego Maradona a pierdut șase milioane de de dolari. Pe cine suspectează

Diego Maradona a pierdut șase milioane de de dolari. Pe cine suspectează

18 Iul 2015   •   22:27
Diego Maradona a pierdut șase milioane de de dolari. Pe cine suspectează

Fosta vedetă a fotbalului argentinian Diego Maradona se va întâlni marţi la tribunal cu fosta soţie, Claudia Villafane, pe care o bănuieşte că este responsabilă pentru dispariţia a 6 milioane de dolari din conturile sale, informează AFP.

Fostul căpitan al naţionalei argentiniene, care susţine că banii au dispărut din mai multe conturi bancare din Argentina şi de peste hotare, a solicitat avocaţilor săi să ceară o audiere, conform publicaţiei Diario Popular. După cum susţine publicaţia, audierea fostei soţii, mama celor două fiice ale sale Dalma şi Giannina, în faţa unui judecător şi a unui mediator a fost decisă de Maradona.

Fiica lui Maradona Dalma şi-a apărat mama la postul de radio La Once Diez. "Eu sunt prima care poate să afirme că mama este persoana cea mai onestă din lume şi pot să bag mâna în foc pentru asta", a declarat ea.

Tânăra în vârstă de 28 de ani are însă îndoileli în legătură cu motivaţia tatălui ei în această chestiune. "Trebuie văzut cine este în partea cealaltă. Mi se pare că tatăl meu este foarte prost sfătuit şi înconjurat de cine nu trebuie", a subliniat Dalma.

Fiica sa speră totuşi ca afacerea să nu ajungă în faţa instanţei, pentru că "pentru presă este o sărbătoare, dar pentru noi este dureros".

De la procedura de divorţ înaintată în 2003 de la Claudia Villafane, aceasta a obţinut dreptul de gestiona finanţele fostului soţ, cu scopul de păstra averea fetelor sale.

×
Subiecte în articol: diego maradona