x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Drăgulescu se simte jignit după ce Halep s-a arătat nemulţumită de desemnarea Cătălinei Ponor ca portdrapel la JO 2016

Drăgulescu se simte jignit după ce Halep s-a arătat nemulţumită de desemnarea Cătălinei Ponor ca portdrapel la JO 2016

08 Iul 2016   •   12:43
Drăgulescu se simte jignit după ce Halep s-a arătat nemulţumită de desemnarea Cătălinei Ponor ca portdrapel la JO 2016
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Gimnastul Marian Drăgulescu a afirmat vineri, într-un mesaj postat pe un site de socializare, că se simte jignit de declaraţiile Simonei Halep prin care aceasta s-a arătat nemulţumită desemnarea Cătălinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de către COSR.

Citeste si: Simona Halep: Nu am nicio problemă că portdrapelul României la JO e Cătălina Ponor

"Pentru cei care nu ştiu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Citez Simona Halep: 'Şi eu mă gândeam că voi fi eu portdrapel sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita din punctul meu de vedere. Dar decizia a fost luată. Îi felicit (n.r. - pe cei de la COSR) şi o felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio'. Am tot respectul pentru Simona, dar această declaraţie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei şi a celorlalţi sportivi care au adus României medalii europene, mondiale şi olimpice!", a afirmat Drăgulescu pe contul personal de Facebook.

Gimnastul îi transmite Simonei Halep să participe la JO 2016 pentru a vedea cât de greu se câştigă o medalie olimpică pentru România. "Onoarea revine celei care a câştigat cele mai multe medalii pentru România. Îţi sugerez Simona să participi şi tu la Rio 2016 şi să vezi cât de greu se câştigă o medalie pentru România şi cu siguranţă vei aprecia mai mult sportivii care au câştigat mai multe medalii la olimpiade, mondiale şi europene", a menţionat Drăgulescu.

Triplu medaliat olimpic, deţinător a 8 titluri mondiale şi 9 europene, Drăgulescu este de părere că jucătoarea de tenis Simona Halep şi handbalista Cristina Neagu mai au de confirmat până la a emite pretenţii la a purta drapelul României la o ediţie a Jocurilor Olimpice. "Aşadar Halep şi Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenţii! Părerea mea... Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, şi nu este aşa!", a încheiat Drăgulescu.

Simona Halep a declarat zilele trecute la întoarcerea de la Wimbledon că se aştepta ca ea sau Cristina Neagu să fie portdrapelul României la JO2016. "Şi eu mă gândeam că voi fi eu portdrapel sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita din punctul meu de vedere. Dar decizia a fost luată. Îi felicit (n.r. - pe cei de la COSR) şi o felicit şi pe Cătălina Ponor pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio", a spus Halep.

Gimnasta Cătălina Ponor va fi portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, conform hotărârii luate la 6 iulie de Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Ponor a primit cele mai multe voturi din partea membrilor Comitetului Executiv, alături de ea mai fiind nominalizaţi alţi patru sportivi: gimnastul Marian Drăgulescu, jucătoarea de tenis Simona Halep, handbalista Cristina Neagu şi trăgătorul Alin Moldoveanu.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor avea loc în perioada 5-21 august.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: marian dragulescu jo 2016