x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Edmundo a fost eliberat la 17 ore după ce fusese trimis după gratii.

Edmundo a fost eliberat la 17 ore după ce fusese trimis după gratii.

17 Iun 2011   •   08:00
Edmundo a fost eliberat la 17 ore după ce fusese trimis după gratii.

Arestat, joi seara, la Sao Paulo, fostul fotbalist brazilian Edmundo a fost eliberat dupa ce justitia a ordonat incarcerarea acestuia pentru a ispasi o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare la care a fost condamnat in urma unui accident rutier mortal produs in 1995, informeaza cotidianul As.

Edmundo a fost pus in libertate dupa 17 ore petrecute in arest, judecatoarea Rosita Maria de Oliveira Netto considerand ca acesta nu poate fi incarcerat pana la epuizarea posibilitatiilor de recurs.

Edmundo Alves de Souza Neto a fost retinut, joi, intr-un hotel din Sao Paulo si incarcerat apoi la Rio de Janeiro. El a fost gasit vinovat de moartea a trei persoane intr-o coliziune, la Rio de Janeiro, in decembrie 1995: o femeie care il insotea si un cuplu care se afla intr-o alta masina. De asemenea, trei femei au fost ranite.

Condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, in regim de semilibertate, avocatii lui si-au inmultit recursurile pentru a evita ispasirea pedepsei.

Edmundo, vicecampion mondial in 1998 cu echipa Brazilei, a jucat la mai multe cluburi din Brazilia - Palmeiras, Corinthians, Santos, Flamengo si Fluminense- dar si in Italia, la Fiorentina si Napoli.

×
Subiecte în articol: extrasport edmundo