x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Emma Răducanu se retrage de la Miami Open

Emma Răducanu se retrage de la Miami Open

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   11:15
Emma Răducanu se retrage de la Miami Open
Sursa foto: Hepta

Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open, care va începe pe 19 martie. Fosta campioană de la US Open a suferit o accidentare înaintea celei de-a doua părți a așa-numitului "Sunshine Double". Ea e așteptată să joace pentru Marea Britanie la Cupa Billie Jean King, din 12-13 aprilie.

Răducanu urma să evolueze în primul tur împotriva lui Wang Xiyu, marți, și ar fi putut să o înfrunte în turul doi pe Anna Kalinskaya, care a ajuns în finala de la Dubai.

Mai multe surse din presa de specialitate susțin că britanica are o accidentare în partea inferioară a spatelui, ceea ce o face să se retragă după ce a primit un wildcard.

Răducanu a avut o evoluție bună la Indian Wells, fiind învinsă cu 6-3, 7-5 de Aryna Sabalenka în turul al treilea. Ea căzut totuși în clasament săptămâna aceasta, din cauza faptului că anul trecut ajunsese până în turul 4.

Aceasta este cea mai recentă accidentare care o afectează pe britanică, ea fiind operată la ambele încheieturi anul trecut.

Următoarea destinație a lui Răducanu este incertă, nefiind clar dacă retragerea ei are la bază o simplă precauție sau o accidentare mai gravă.

Ea ar trebui să joace în Cupa Billie Jean King din 12-13 aprilie, dar participarea ei devine de acum incertă.

Apoi, următorul ei turneu va fi probabil Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart, pe care probabil că îl va onora cu prioritate, având în vedere că este ambasadoarea mărcii și a primit deja un loc pe tablou.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu miami open