x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fostul adversar al Stelei, Hugo Campagnaro, acuzat de omucidere.

Fostul adversar al Stelei, Hugo Campagnaro, acuzat de omucidere.

15 Iun 2011   •   07:07
Fostul adversar al Stelei, Hugo Campagnaro, acuzat de omucidere.

Fundasul argentinian al echipei SSC Napoli, Hugo Campagnaro, care a fost implicat intr-un grav accident rutier produs in provincia Cordoba soldat cu trei morti si doi raniti, a fost inculpat pentru omucidere, au anuntat surse judiciare, citate de AFP.

Judecatorul Walter Guzman l-a inculpat pe fotbalistul de 30 de ani "pentru omucidere in circumstante grave si conducere imprudenta a unui vehicul cu motor". Cautiunea a fost fixata la doua milioane de pesos (circa 500.000 de dolari).

Campagnaro, care se afla in vacanta cu familia in localitatea Coronel Baigorria, in provincia Cordoba, va fi adus in fata justitiei in aceasta saptamana.

Accidentul s-a produs, joi, pe o sosea din Cordoba, unde masina de teren condusa de Campagnaro, a lovit in plin o masina, provocand moartea a doi politisti aflati in aceasta si decesul unui prieten al jucatorului. Cel de-al doilea prieten al jucatorului care se afla in camioneta condusa de acesta se afla la terapie intensiva, in timp ce Campagnaro nu a suferit decat rani usoare.

Vezi imagini de la locul accidentului in care a fost implicat Hugo Campagnaro

×