x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fotbal: Un om de afaceri german intenţionează să preia o parte din acţiunile FC Rapid

Fotbal: Un om de afaceri german intenţionează să preia o parte din acţiunile FC Rapid

26 Feb 2016   •   14:55
Fotbal: Un om de afaceri german intenţionează să preia o parte din acţiunile FC Rapid
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Un om de afaceri german intenţionează să preia o parte din acţiunile clubului FC Rapid deţinute în prezent de Valerii Moraru, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, antrenorul formaţiei din Liga a II-a de fotbal, Dan Alexa.

Tehnicianul a menţionat că nu are informaţii dacă investitorul german va prelua pachetul majoritar de acţiuni sau un procent mai mic, dar a precizat că acesta va fi în tribună la partida Rapid - Dunărea Călăraşi, programată în 5 martie, pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", în cadrul etapei a 20-a a Ligii a II-a.

"Domnul Moraru ne-a transmis că va veni un investitor german care este hotărât (n.r. - să preia o parte din acţiunile clubului). El va veni să vadă echipa la meciul cu Dunărea Călăraşi. Domnul Moraru mi-a spus să le transmit jucătorilor că vine. Ar fi un lucru bun să vină acest investitor. Se fac eforturi să ieşim din insolvenţă, iar acum, pe 4 martie, este un termen important în instanţă. Avem asigurări că va fi bine. Nu ştiu dacă investitorul german va prelua tot clubul sau va veni alături de domnul Moraru. Ştiu dacă că el va fi în tribună la meciul nostru cu Dunărea Călăraşi. Nu ştiu în ce condiţii ar veni, nu ştiu în ce condiţii", a spus Alexa.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Iulian Popa a declarat că venirea unui investitor alături de Valerii Moraru va aduce un plus de siguranţă la Rapid, club aflat în insolvenţă de aproximativ patru ani. "Dacă vine un investitor alături de domnul Moraru, sau cum va fi înţelegerea, cred că va fi foarte bine pentru Rapid", a spus Popa. AGERPRES

×