x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ilie Năstase, fără permis după ce fost prins băut la volan.

Ilie Năstase, fără permis după ce fost prins băut la volan.

10 Iun 2011   •   06:47
Ilie Năstase, fără permis după ce fost prins băut la volan.

Fostul tenisman si presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a fost prins sub influenta alcoolului la volan, in noaptea de joi spre vineri, el fiind sanctionat cu amenda si cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, Ioana Stancu, incidentul a avut loc in jurul orei 3:00, pe Bulevardul Beijing.

Un echipaj de politie a oprit un autoturism marca BMW la volanul caruia se afla "un barbat de 65 de ani", a spus Stancu. Surse din politie au declarat ca barbatul este Ilie Nastase.

"Rezultatul testului a fost pozitiv, de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost sanctionat cu amenda de 603 lei si cu suspendarea permisului de conducere pentru trei luni, respectiv 90 de zile", a declarat Ioana Stancu.

Purtatorului de cuvant a adaugat ca soferul a fost sanctionat cu amenda de 500 de lei si pentru tulburarea linistii publice, intrucat a avut o reactie "destul de neplacuta" fata de politisti si fata de martori, el refuzand sa semneze procesul-verbal de constatare.

×
Subiecte în articol: permis alcool ilie năstase extrasport