x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Incidente incredibile pentru suporterii Stelei înainte de ajungerea în Mediaş: "I-au perforat mîna cu o furcă!"

Incidente incredibile pentru suporterii Stelei înainte de ajungerea în Mediaş: "I-au perforat mîna cu o furcă!"

13 Aug 2012   •   05:58
Incidente incredibile pentru suporterii Stelei înainte de ajungerea în Mediaş: "I-au perforat mîna cu o furcă!"

Suporterii Stelei sustin ca au fost atacati fara motiv de citiva locuitori din localitatea Slimnic, un fan alegindu-se cu capul spart dupa ce a fost lovit cu lopata, iar altul ajungind la spital in stare grava, cu mina strapunsa de o furca.

In jur de 80 de suporteri ai Stelei au plecat ieri spre Medias pentru a asista la meciul echipei preferate. Unuia dintre suporteri i s-a facut rau, iar autocarul fanilor a fost oprit in localitatea Slimnic. Aici incepe calvarul prin care au trecut doi dintre ultrasii ros-albastri.

"Trei persoane au incercat sa faca rost de ceva medicamente si apa de la localnicii din Slimnic. La un moment dat, dintr-o curte au sarit sase persoane cu lopeti, furci si topoare si au tabarit pe suporterii Stelei", sustin cei care se aflau in autocar. "Unul din fanii nostri a luat o lopata in cap, unul s-a ferit de topor, iar al treilea a fost mai cel care a avut cel mai mult de suferit. Are mina perforata de la o furca. Toti au ajuns la spitalul din Sibiu pentru ingrijiri, ultimul fiind in stare foarte grava, avind nevoie de o operatie de urgenta la Bucuresti", a spus ieri seara unul dintre liderii galeriei steliste.

Articolul integral pe GSP.RO.

×