x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Informații contradictorii legate de sănătatea fostului campion mondial de șah Anatoli Karpov

Informații contradictorii legate de sănătatea fostului campion mondial de șah Anatoli Karpov

01 Noi 2022   •   09:40
Informații contradictorii legate de sănătatea fostului campion mondial de șah Anatoli Karpov
Sursa foto: Hepta

Fostul campion mondial Anatoli Karpov ar fi fost spitalizat la Moscova din cauza unui traumatism cranian și se pare că se află în comă indusă, scrie L'Equipe, care precizează că informațiile privind sănătatea șahistului sunt contradictorii.

Fostul campion mondial, în vârstă de 71 de ani, a fost internat într-un spital din Moscova în stare gravă, potrivit agenției spaniole EFE, care citează agenția rusă Ria Novosti. Fostul campion mondial de șah a fost plasat în comă indusă. El suferă de un traumatism cranian, care, potrivit versiunii oficiale, este rezultatul unui accident casnic.

Fiica sa, Sofia, a trebuit însă să dezmintă informația potrivit căreia Karpov ar fi fost descoperit în stare de ebrietate și ar fi fost atacat nu departe de Duma, unde este deputat. Agenția rusă Tass, care îl citează pe Albert Stepanyan, un prieten apropiat al lui Karpov, afirmă că acesta se află într-o stare stabilă și respinge orice idee de agresiune.

Anatoli Karpov a fost campion mondial de șah între 1975 și 1985, când a fost detronat de compatriotul său Garry Kasparov.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anatoli karpov