x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ion Tiriac trage un semnal de alarma, dupa meciul Simonei Halep cu Şarapova

Ion Tiriac trage un semnal de alarma, dupa meciul Simonei Halep cu Şarapova

28 Oct 2015   •   17:36
Ion Tiriac trage un semnal de alarma, dupa meciul Simonei Halep cu Şarapova
Sursa foto: Ion Tiriac si Simona Halep / bzi.ro

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a vorbit despre Simona Halep, dupa infrangerera din meciul cu Maria Sharapova, intr-o emisiune TV.

"Nu am vazut meciul Simonei Halep. Imi pare rau pentru ca era interesant de vazut DE CE (n.r. - a pierdut Simona Halep). Marea intrebare este DE CE? Dupa ce spui DE CE nu mai ai cum sa nu te intrebi DAR CUM? Ce inseamna CUM? Adica cum o bate. Maria Sharapova este o buna jucatoare care, dupa parerea mea, a venit si a spus: acum sau niciodata si a lovit peste tot; mai mult decat atat, in punctele principale. Dupa parerea mea, nu este de disperat. Halep a jucat bine acum doua zile. Cred ca joi are un meci la mana ei din nou si cred ca daca va castiga doua seturi la 0 se califica aproape neconditionat. Daca Flavia Pennetta o bate pe rusoaica, atunci treaba se cam complica", a spus Ion Tiriac, citat de bzi.ro.

Intrebat ce ii lipseste Simonei Halep, Ion Tiric a zis: "Cred ca ii lipseste un fizic care sa o tina tot timpul la egalitate de efort. Asta inseamna ca daca un meci are doua ore, antrenamentul trebuie sa aiba patru ore, iar atunci meciul ti se va parea o bagatela. Eu cred ca daca Simona Halep va lucra patru ore pe zi si fizicul o tine, atunci un numarul 1 bun ii sta la dispozitie".

"Am vorbit cu antrenorul ei si se pare ca se inteleg foarte bine. Atentie! Simona Halep nu este usor de manevrat. Este un caracter foarte tare, este latina, este romanca, este foarte emotiva. Francezii mi-au spus: 'Ion, fata asta se vede din avion ca este romanca'. Are toate prerogativele pentru a ajunge acolo unde trebuie", a mai spus Ion Tiriac.

×
Subiecte în articol: ion tiriac simona halep