x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ironii la adresa lui Novak Djokovic 

Ironii la adresa lui Novak Djokovic 

17 Feb 2022   •   09:40
Ironii la adresa lui Novak Djokovic 
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a dat primele declarații de presă după controversa de la Australian Open într-un interviu pentru BBC, în care s-a distanțat de eticheta de anti-vaxer. O companie aeriană low cost a făcut o postare pe Twitter în care l-a ironizat pe superstarul sârb pentru comentariile sale.

Novak Djokovic a fost criticat de o mare parte a opiniei publice din întreaga lume din cauza poziției sale față de vaccinul anti Covid-19. După interviul dat celor de la BBC, campionul de tenis a fost ironizat de o companie aeriană low cost.

Djokovic a încercat să se distanțeze de eticheta de anti-vaxer, explicând că nu este împotriva vaccinurilor și spunând că a fost vaccinat atunci când era copil.

El a mai spus totuși că nu se va vaccina în viitorul apropiat și că e dispus să renunțe la participarea la acele turnee de tenis care îi vor cere să fie vaccinat.

Echipa de social media a companiei aeriene low-cost s-a inspirat în mod clar din interviul dat de Djokovic, scriind pe Twitter:

„Nu suntem o companie aeriană, dar operăm zboruri cu avioane", ca răspuns la declarația: „Nu sunt anti-vax, dar voi sacrificat trofee dacă mi se cere să mă vaccinez.”

Chiar dacă postarea companiei a fost apreciată de zeci de mi de persoane, nu toată lumea a fost de acord cu poziția acestora, acuzând faptul că se implică în această dispută.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Novak Djokovic