x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Patru jucători de la Velez Sarsfield au fost arestați pentru agresiune sexuală

Patru jucători de la Velez Sarsfield au fost arestați pentru agresiune sexuală

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   10:45
Patru jucători de la Velez Sarsfield au fost arestați pentru agresiune sexuală
Sursa foto: Hepta

Patru jucători ai clubului argentinian de fotbal Velez Sarsfield au fost arestați luni, din ordinul justiției argentiniene, după ce au fost acuzați de agresiune sexuală. Clubul a decis să suspende contractele celor patru. Agresiunea ar fi avut loc într-un hotel, la începutul lunii martie.

Fundașul Braian Cufre, atacantul Abiel Osorio, portarul Sebastian Sosa și mijlocașul Jose Florentin au fost acuzați la începutul acestei luni de o femeie în vârstă de 24 de ani, în legătură cu un incident care ar fi avut loc în hotelul Tucuman, unde echipa s-a cazat după meciul de campionat disputat la Atletico Tucuman pe 2 martie.

„Procurorul a anunțat că cele patru persoane care au venit la acest proces în calitate de inculpați vor fi plasate în arest preventiv", a declarat Juan Robles, unul dintre avocații denunțătoarei.

Apărarea femeii a declarat că acest caz a fost clasificat drept „agresiune sexuală cu act sexual în formă agravată de către două sau mai multe persoane".

Sosa a negat acuzațiile pe contul său de Instagram pe 8 martie.

„Repudiez violența de orice fel. Respect integritatea fizică și sexuală a fiecărei persoane. Am încredere în acțiunea rapidă a justiției", a scris el.

Velez i-a suspendat pe cei patru jucători după ce procurorii au lansat o anchetă și le-a suspendat contractele luni, în urma deciziei instanței, relatează Reuters.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: velez sarsfield agresiune sexuala