x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Juergen Klopp, amendat cu 10.000 de euro după ce a ţipat la arbitru

Juergen Klopp, amendat cu 10.000 de euro după ce a ţipat la arbitru

17 Mar 2014   •   18:48
Juergen Klopp, amendat cu 10.000 de euro după ce a ţipat la arbitru

Juergen Klopp, antrenorul echipei Borussia Dortmund, a fost amendat cu 10.000 de euro de către tribunalul sportiv al Federaţiei germane de fotbal (DFB), după ce a ţipat la cel de-al patrulea arbitru, în ultimele minute ale partidei cu Borussia Moenchengladbach (1-2), disputată sâmbătă în cadrul etapei a 25-a din Bundesliga.

Conform raportului centralului Deniz Ayketin, Klopp a avut un 'comportament indecent' faţă de cel de-al patrulea arbitru, Christoph Bornhorst, acesta fiind motivul pentru care a decis să-l elimine pe tehnicianul grupării din Dortmund, cu puţin timp înaintea fluierului final.

După meci, antrenorul german a asigurat că a vrut doar să-i atragă atenţia arbitrului în legătură cu o fază de joc, fără să-i adreseze însă nicio insultă.

Aceasta a fost cea de-a patra eliminare din actualul sezon pentru temperamentalul Juergen Klopp, ultima producându-se la meciul din Liga Campionilor împotriva formaţiei italiene SSC Napoli, disputată pe 18 septembrie. Cu ocazia respectivă, Comisia de disciplină a UEFA l-a suspendat pentru 2 meciuri pe tehnicianul Borussiei Dortmund.

×
Subiecte în articol: Juergen Klopp amenda borussia dortmund