x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport La ce să pariezi când nu ai un buget foarte mare de joc?

La ce să pariezi când nu ai un buget foarte mare de joc?

14 Dec 2022   •   13:20
La ce să pariezi când nu ai un buget foarte mare de joc?

Nu poate nimeni nega faptul că jocurile de noroc au devenit distracția preferată a majorității dintre noi. Însă, cu toate astea, anumite persoane cred că pentru a juca la un cazinou online trebuie să ai destui bani în contul tău bancar. Ei bine, nu este deloc adevărat!

Chiar dacă ai un buget redus, te poți bucura de experiența oferită de cazinourile online și poți face un ban în plus de buzunar. Internetul este plin de site-uri care necesită depozite mici pentru a putea juca.

Tot ce trebuie tu să faci este să alegi cazinoul potrivit și te joci următoarele jocuri, care vor fi prietenoase cu fondurile și câștigurile tale:

Blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai ușoare jocuri din cazinou, cunoscut și sub numele de 21. Acesta este foarte popular deoarece este ușor de jucat, iar avantajul casei este scăzut, deci este prietenos cu orice fel de buget. De asemenea, șansele să îți pierzi toți bani sunt foarte scăzute.

Scopul la blackjack este de a înscrie un total de 21 de puncte fără a depăși acest număr. Câștigătorul este cel care are cel mai mare număr, iar jucătorii pot concura unul împotriva celuilalt sau împotriva dealerului. 

În joc, cărțile au următoarele valori: 

  • Numerele de la 2 la 9 au aceeași valoare pe care o indică; 
  • Numerele de la Jack la King valorează 10 puncte;
  • A valorează 11 puncte sau 1 punct, în funcție de alegerea jucătorului. 

Dacă atât jucătorul, cât și dealer-ul ajung la 21, câștigătorul va fi cel care însumează acest număr cu cele mai puține cărți.

Sloturi

Dacă nu dorești să înveți un joc de masă în timpul petrecut pe site-ul unui cazinou online, acestea ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. Tot ce faci este să pariezi și să dai click pe spin.

Sloturile reprezintă unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou și oferă multe variante de jocuri cu risc scăzut de pierdere și posibilitatea parierii unei mize mici contra unui câștig generos. De asemenea, un factor important este că nu există o strategie complicată în spatele acestui tip de joc, iar cazinourile online oferă o mare varietate de astfel de jocuri, așa că nu te vei plictisi niciodată. 

În plus, poți beneficia de oferte de tip casino bonus fără depunere, astfel încât să te poți bucura de joc și să nu riști să-ți pierzi toți banii de buzunar.

Ruletă

Este probabil unul dintre cele mai cunoscute jocuri din cazinouri pentru că este nevoie de un echipament special pentru a te putea juca. Însă, din fericire, cazinourile online fac o treabă foarte bună când vine vorba de grafica ruletelor și redarea sentimentului de joc pe care îl întâlnești și în locațiile fizice.

Pentru a te juca acest joc, tot ce trebuie să faci este să pariezi pe un număr, pe care crezi tu că va ateriza bila. Dacă aterizează pe el, câștigi. Dacă nu, nu. 

Simplu? Este chiar mai bine decât atât. Poți alege să pariezi doar pe culoarea pe care va pica sau dacă numărul final va fi par sau inegal. Ai 50/50 șanse să câștigi și nu este necesar să pariezi sume exagerat de mari.

Baccarat

Acesta este un joc simplu de cărți, care adesea are un avantaj scăzut al casei. Scopul acestui joc este de a prezice a cui mână va câștiga, a jucătorului sau a bancherului. 

Niciuna dintre mișcările tale nu va decide rezultatul. Dealerii își fac singuri magia. Astfel, mâna a cărei valoare este cea mai apropiată de numărul 9 va fi mână câștigătoare. 

Baccaratul are cote de câștig de 50/50, deci sunt mari șansele să te simți ca un jucător de noroc profesionist fără ca măcar să știi exact ce se întâmplă.

Craps

Craps-ul se joacă cu două zaruri, o masă și jetoane pentru a plasa pariurile, ce au ca scop final ghicitul valorii zarurilor ce vor fi aruncate. Din păcate, acest joc nu este atât de popular ca multe dintre numele de pe această listă din cauza faptului că oferă câștiguri mai mici decât celelalte opțiuni. Însă, cu toate astea, craps pot fi un joc foarte profitabil pentru jucătorii răbdători. Și când spunem răbdători, ne referim la faptul că trebuie să-ți construiești câștigurile încet. 

Dar dacă ești în căutare unei opțiune de joc prietenoasă cu bugetul tău și care este și distractivă, craps este cu siguranța varianta perfectă pentru tine.

Pe lângă aceste jocuri, există și câteva sfaturi de urmat atunci când ai un buget limitat. Iată care sunt acestea:

  • Stabilește un buget

Jocurile de noroc pot crea dependență și, odată ce începi să joci, nu mai există cale de întoarcere dacă nu ai control asupra bugetului și timpului tău. Din acest motiv, este important să stabilești anumite limite, precum un buget maxim pe care ești dispus să-l aloci pentru jocurile de noroc și un timp limită lunar pe care să-l petreci pe site-urile de cazinouri online.

  • Profită de bonusurile gratuite

Cazinourile de încredere întâmpină jucătorii cu bonusuri, oferte și promoții gratuite. Nu rata șansa de a beneficia de acestea. Ele reprezintă o modalitatea foarte bună de a economisi bani și de a obține câștiguri fără să folosești prea mult din propriile tale venituri.

  • Realizează o cercetare detaliată a pieței

Cercetarea detaliată te va ajută să înveți sfaturi și trucuri despre această lume și jocurile ei. Drept urmare, vei putea elabora o strategie de joc, care îți va creștele șansele de a câștiga și a ieși în profit.  

Este vital să înveți principiile acestor jocuri, inclusiv blackjack, sloturi, ruletă și așa mai departe, dacă scopul tău este să te bucuri și de câștiguri, nu doar de distracție.

×