x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lacrimi pentru Pelé! Imaginea cutremurătoare postată de fiica sa și mesajele personalităților lumii

Lacrimi pentru Pelé! Imaginea cutremurătoare postată de fiica sa și mesajele personalităților lumii

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2022   •   23:02
Lacrimi pentru Pelé! Imaginea cutremurătoare postată de fiica sa și mesajele personalităților lumii
Sursa foto: Instagram

Kely Nascimento, una dintre fiicele legendarului Pelé, a postat o imagine cutremurătoare după moartea tatălui ei: mâinile membrilor familiei cuprinzând mâinile celui care a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

"Tot ceea ce suntem ți se datorează ție. Te iubim infinit. Odihnește-te în pace." a transmis Kely Nascimento.

Neymar: "A plecat dintre noi, dar magia lui va rămâne. Este etern!"

Luis Fabiano: "Dumnezeu să te odihnească în pace, Rege al fotbalului. Moștenirea ta este eternă. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru fotbalul brazilian. Condoleanțe familiei."

Didier Drogba: "Odihnește-te în pace, Pele. Mulțumesc pentru toată dragostea pentru fotbal, pentru oameni. Umilința ta a fost contagioasă
Condoleanțe fraților mei brazilieni și tuturor iubitorilor de sport"

Echipa Națională de Fotbal a Romniei: "Odihnește-te în pace, Pelé!"

Claudia Schiffer: "Am avut norocul să-l cunosc pe Pele la Cupa Mondială 06. A fost o onoare să-l am alături, ghidându-mă printr-un moment atât de mare. Condoleanțe familiei și prietenilor lui."

Wayne Rooney: "Odihnește-te în pace, Pelé. Legendă."

Harry Maguire: "Odihnește-te în pace Pelé, unul dintre cei mai mari de până acum. Ce model de urmat pe teren și în afara terenului! Câștigător a 3 Cupe Mondiale, incredibil"

Johan Cruyff: "Odihnește-te în pace, Rege Pelé  "

Emmanuel Adebayor: "Pionierul. Regele. RIP, Pelé"

UEFA: "Ne alăturăm fanilor din întreaga lume în doliul pentru Pelé, unul dintre cei mai mari jucători ai fotbalului din toate timpurile.
A fost primul superstar mondial și a jucat un rol de pionierat în ascensiunea fotbalului pentru a deveni cel mai popular sport din lume.
Odihnește-te în pace, Pelé."

Leo Messi: "Odihnește-te în pace, Pelé  "

Cristiano Ronaldo: ”Sincerele mele condoleanțe întregii Brazilii și, în particular, familiei lui Edson Arantes do Nascimento. Un simplu 'adio' pentru eternul Rege Pele nu ar fi suficient pentru a exprima durerea pe care o trăiește întreaga lume a fotbalului.

A fost o inspirație pentru milioane de oameni, un nume la care s-a făcut referire ieri, se face astăzi și se va face pentru eternitate. 

Dragostea pe care mi-ai arătat-o a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtășit, dar și de la distanță. Nu va fi uitat niciodată și memoria sa va fi menținută vie de către fiecare iubitor al fotbalului.

Odihnește-te în pace, Rege Pele”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Mesaje Pelé Leo Messi cristiano ronaldo