x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lionel Messi, Crăciun cu Luis Suarez, Andres Iniesta și Sergio Aguero

Lionel Messi, Crăciun cu Luis Suarez, Andres Iniesta și Sergio Aguero

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   23:03
Lionel Messi, Crăciun cu Luis Suarez, Andres Iniesta și Sergio Aguero
Sursa foto: Instagram/leomessi

După ce a câștigat Cupa Mondială și s-a bucurat de sărbătorirea acesteia acasă, în Argentina, Lionel Messi s-a îndreptat spre orașul natal Rosario pentru a petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie și prieteni, inclusiv alături de atacantul uruguayan Luis Suarez.

Presa argentiniană a relatat joi că Suarez a sosit cu un zbor privat de la Montevideo, însoțit de partenera sa Sofia Balbi și de copiii lor. El și Messi au devenit prieteni apropiați atunci când au jucat împreună la clubul spaniol Barcelona.

Peste cinci milioane de oameni au ieșit marți pe străzile din Buenos Aires pentru a o felicita pe "la Scaloneta", dar, orașul fiind supraaglomerat, jucătorii au trebuit să fie extrași din mulțime cu elicopterul, înainte ca Messi și Angel Di Maria să se plece apoi la Rosario.

Căpitanul Argentinei va petrece sărbătorile în locuința sa de la Kentucky Country Club, iar presa locală a relatat că multe vedete internaționale din fotbal urmează să se alăture starului lui PSG, inclusiv fostul mijlocaș spaniol Andres Iniesta și fostul atacant argentinian Sergio Aguero.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi craciun luis suarez