x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lucas Paqueta de la West Ham, acuzat de presupuse încălcări ale regulilor privind pariurile

Lucas Paqueta de la West Ham, acuzat de presupuse încălcări ale regulilor privind pariurile

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   00:40
Lucas Paqueta de la West Ham, acuzat de presupuse încălcări ale regulilor privind pariurile
Sursa foto: Hepta

Federația Engleză de Fotbal a anunțat joi că l-a acuzat pe Lucas Paqueta, mijlocașul echipei West Ham United, pentru patru presupuse încălcări ale regulilor privind pariurile, relatează Reuters.

Brazilianul în vârstă de 26 de ani a fost acuzat că a încercat în mod deliberat să fie penalizat cu cartonaș în timpul a patru meciuri din Premier League în 2022 și 2023.

„Se presupune că el (Paqueta) a căutat în mod direct să influențeze (...) aceste meciuri, căutând în mod intenționat să primească un cartonaș din partea arbitrului în scopul nepotrivit de a afecta piața pariurilor pentru ca una sau mai multe persoane să profite de pe urma pariurilor", a precizat FA într-un comunicat.

Paqueta, care are termen până la 3 iunie pentru a răspunde acuzațiilor, a negat orice abatere.

„Sunt extrem de surprins și supărat că FA a decis să mă acuze", a spus el într-o declarație atât pe Instagram, cât și pe X.

„Timp de nouă luni, am cooperat cu fiecare etapă a investigației lor și am furnizat toate informațiile pe care le-am putut.

„Neg toate acuzațiile în totalitate și voi lupta cu fiecare suflare pentru a-mi reabilita numele. Din cauza procesului în desfășurare, nu voi mai face niciun comentariu."

West Ham a luat la cunoștință acuzațiile, declarând: „Clubul va continua să fie alături și să îl susțină pe jucător pe tot parcursul procesului și nu va face niciun alt comentariu până când problema nu va fi încheiată.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lucas Paqueta West Ham pariuri