x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Maradona îl încurajează pe Maduro după pierderea alegerilor legislative

Maradona îl încurajează pe Maduro după pierderea alegerilor legislative

17 Dec 2015   •   17:09
Maradona îl încurajează pe Maduro după pierderea alegerilor legislative

Miercurea trecută, unul din cei mai importanți jucători din istoria fotbalului a demonstrat încă o dată că atașamentul său față de mișcarea chavistă rămâne același, indiferent de circumstanțe.

Mesajul pe care Maradona i l-a transmis președintelui Venezuelei este o dovadă a sprijinului său necondiționat:

„Acest mesaj îi este destinat lui Nicolas Maduro. Azi mă simt prietenul tău mai mult ca niciodată. Sunt alături de tine în această luptă. Iar această înfrângere de moment este doar pentru a trezi lumea. Unora nu le va plăcea ce afirm, dar am dreptul să îmi exprim opinia la fel ca oricine altcineva.”

Punctul de vedere, făcut public pe pagina sa de Facebook, a strâns 9998 de like-uri și a fost „share-uit” de 1786 de ori, precizează La Gaceta.

Diego Armando Maradona este și astăzi cea mai emblematică figură a fotbalului argentinian. Calitățile sale sportive l-au adus în atenția presei și astfel, a militat dintotdeauna pentru ideologia lui Ernesto Guevara, fanatismul lui putând fi observat de oamenii din întreaga lume.

Maradona și-a exprimat orientarea politică nu doar prin declarații, ci și prin tatuaje, purtând pe brațe atât chipul emblematic al lui Che, cât și portretul și semnătura lui Fidel Castro.
 

×