x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Michael Jordan ajută la strângerea de fonduri pentru campania lui Barack Obama

Michael Jordan ajută la strângerea de fonduri pentru campania lui Barack Obama

08 Aug 2012   •   11:52
Michael Jordan ajută la strângerea de fonduri pentru campania lui Barack Obama

Fostul jucator de baschet Michael Jordan va participa la un meci amical care are drept scop strangerea de fonduri pentru campania electorala a presedintelui american Barack Obama, el insusi un mare fan al baschetului, informeaza AFP.
Staful de campanie a lui Obama a facut apel la sustinatorii presedintelui sa participe la o loterie pentru a putea evolua alaturi de Michael Jordan, de starul formatiei New York Knicks, Carmelo Anthony, de fostul pivot de la Knicks, Patrick Ewing, sau de fostul jucator al echipei Miami Heat, Alonzo Mourning.
Pentru 3 dolari, castigatorul acestei loterii va putea participa la o alta tragere la sorti, care permite obtinerea unui loc la dineul de dupa meciul de la New York, la care vor fi prezenti Obama si Jordan.
Acest sistem de loterii a mai fost folosit de staful presedintelui american pentru a strange fonduri si a permite unor electori sa ia parte la astfel de mese de gala, cum a fost si cea organizata de curand la resedinta actorului George Clooney de la Los Angeles.
Barack Obama a anuntat, luni, ca a primit, in luna iulie, donatii de 75 de milioane de dolari pentru finantarea campaniei sale la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie. Dar pentru a treia luna consecutiv, el a fost depasit la acest capitol de adversarul sau, republicanului Mitt Romney, care a strans peste o suta de milioane de dolari in aceeasi perioada.

Mediafax

×
Subiecte în articol: obama campanie baschet michael jordan