x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mika Hakkinen, spectacol pe roţi la Bucureşti (VIDEO)

Mika Hakkinen, spectacol pe roţi la Bucureşti (VIDEO)

16 Mai 2015   •   17:04
Mika Hakkinen, spectacol pe roţi la Bucureşti (VIDEO)

Mika Hakkinen a făcut spectacol, sâmbătă, 16 mai, în Capitală, la evenimentul Join The Pact: Never Drink and Drive, o campania emblematică globală de consum responsabil de alcool.

Maria Linda, Sabina Iosub şi Maria Coman se numără printre vedetele Antena 3 care s-au bucurat de o cursă alături de finlandezul zburător.

"A fost excepţional. Am savurat tot ce s-a întâmplat în timpul cursei. (...) Mi-a povestit că el se distrează în acest fel şi ar face asta toată viaţa", a spus Sabina Iosub, la Antena 3.

Mika Hakkinen, dublul campion de formula 1, a revenit la Bucureşti. Şi anul acesta, dublul campion de formula 1 este promotorul unei mari campanii de conştientizare a importanţei condusului în siguranţă.



Sub deviza: alătură-te şi tu pactului de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului, cei prezenţi la evenimentul de astăzi vor putea semna pentru susţinerea acestei iniţiative de a spune NU consumului de alcool la volan.

Join The Pact: Never Drink and Drive este o campania emblematică globală de consum responsabil de alcool. În două ediţii consecutive în România s-au adunat peste 24.000 de semnături de la români care şi-au luat angajamentul de a nu conduce niciodată vehicule sub influenţa alcoolului. O semnatură este echivalentul a 1 km de călătorie în siguranţă către casă. 



×