x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport MTS face clarificări legate de suspendarea finanţării Federaţiei Române de Judo

MTS face clarificări legate de suspendarea finanţării Federaţiei Române de Judo

22 Oct 2015   •   11:22
MTS face clarificări legate de suspendarea finanţării Federaţiei Române de Judo

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a suspendat temporar finanţarea Federaţiei Române de Judo ''în urma constatării unor probleme administrative'', potrivit unui comunicat dat publicităţii, joi, de MTS.

''În urma constatării unor probleme administrative apărute în interiorul federaţiei şi ţinând cont de condiţiile de eligibilitate pentru finanţare, MTS a decis suspendarea temporară a suplimentării finanţării FRJ până la clarificarea şi rezolvarea acestora'', precizează MTS.

Ministerul subliniază că ''Federaţia Română de Judo rămâne o federaţie cu o tradiţie, rezultate şi un palmares remarcabil în istoria sportului românesc'' şi îşi exprimă speranţa că situaţia FRJ se va clarifica pentru a se putea relua finanţarea ''cât mai curând posibil''.

Situaţia FRJ s-a complicat şi mai tare vinerea trecută,. când preşedintele Doru Ioan Sapta şi-a anunţat demisia din funcţie.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat, marţi, în urma unei şedinţe, că va sprijini financiar sportivii şi antrenorii loturilor naţionale de judo în perspectiva pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Comitetul Director al FRJ a hotărât joi convocarea Adunării Generale Extraordinare de alegere a preşedintelui Federaţiei Romane de Judo, completarea Comitetului Director cu doi membrii şi a Comisiei de Cenzori. Până la Adunarea Generală Extraordinară, vicepreşedintele Florentin Marinescu a fost învestit de către Comitetul Director ca preşedinte interimar.AGERPRES

×
Subiecte în articol: federatia romana de judo