x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) 500.000 RON pentru cel care indică greșit toate rezultatele din grupele Cupei Mondiale din Qatar

(P) 500.000 RON pentru cel care indică greșit toate rezultatele din grupele Cupei Mondiale din Qatar

03 Noi 2022   •   15:06
(P) 500.000 RON pentru cel care indică greșit toate rezultatele din grupele Cupei Mondiale din Qatar

Cu puțin timp înainte de startul Cupei Mondiale 2022, a 22-a ediție a acestui eveniment fotbalistic global, agenția de pariuri online Unibet a lansat o campanie promoțională în care tratează în amuzant încercarea pasionaților de fotbal de a intui corect rezultatele de la CM 2022. Pentru a privi lucrurile diferit, Unibet oferă 500.000 RON pentru jucătorii "ghinioniști", care ratează absolut toate cele 48 de pronosticuri 1x2 din grupele turneului final din Qatar.

Promoția la care se poate participa în mod gratuit are un mecanism foarte simplu și clar: completezi cuponul promoțional pe site-ul de pariuri online Unibet, indicând predicții pentru cele 48 de meciuri deja programate la CM 2022, apoi, dacă aceste pronosticuri se dovedesc integral greșite, ești răsplătit cu 500.000 RON sau o parte din premiu (în cazul în care există mai mulți câștigători).

Evident, cei care consideră că au multe cunoștințe despre fotbal pot încerca să parieze intenționat greșit. Crezi că Anglia va învinge în meciul cu Iran? Pariază pe adversarii britanicilor sau pe un rezultat de egalitate, iar dacă Anglia se impune, pariul tău greșit este desemnat câștigător. Dacă procedezi similar și la celelalte meciuri din grupe și predicțiile tale sunt toate greșite, accesul la marele premiu este garantat, fără tragere la sorți!

 

 

Poți participa la promoție în mod gratuit, fără riscuri

Participarea gratuită la campania promoțională Unibet pentru CM 2022 este disponibilă atât pentru clienții existenți ai Unibet, cât și pentru cei care își deschid în această perioadă un cont și profită de beneficiile de bun venit acordate de casa de pariuri online.

Provocarea Unibet cu un premiu fabulos este deschisă până la data de 20 noiembrie, ora 18.00, ora României, deci cei interesați trebuie să se grăbească să completeze cuponul promoțional și să se înscrie în campanie pe unibet.ro, acolo unde poate fi consultat și regulamentul oficial.

Abordarea Unibet pentru CM 2022 reprezintă o invitație pentru toți cei dornici de distracție și potențiale câștiguri, fie că aceștia au sau nu cunoștințe avansate despre fotbal. Cu puțin noroc, ai 2 șanse din 3 să nimerești greșit fiecare pronostic, deci să te califici pentru premiul de 500.000 RON.

Toți participanții primesc garantat 22 RON la pariuri

Dincolo de această posibilitate de câștig, există și un premiu garantat pe care îl primește fiecare jucător, pentru simpla participare în campania promoțională. Astfel, dacă vei completa cuponul din promoția CM 2022 la Unibet, vei primi din partea agenției de pariuri online și un Pariu de 22 RON, pariu fără costuri pe care îl poți folosi pentru orice meci de la CM 2022. Creditul pentru pariere va fi acordat pe data de 21 noiembrie 2022 și va fi valabil timp de 7 zile. În concluzie, ai beneficii garantate și un mare câștig potențial în campania Unibet, fără a risca deloc bani personali.

Oferta de pariuri CM Qatar 2022 la Unibet

Marele eveniment al fotbalului internațional, programat să se desfășoare în premieră în Qatar între 20 noiembrie și 18 decembrie, este reflectat foarte amplu pe platforma Unibet, cu o ofertă bogată de posibilități de pariere pe fiecare meci. Se pot plasa deja pariuri online la cote atractive antepost, pre-meci și live. Funcții precum Cash Out și Combo Booster aduc și mai multe avantaje pariorilor.

Parcursul celor 48 de echipe participante la CM 2022 poate fi urmărit la TVR 1 și TVR 2, iar pentru pariuri online se poate folosi inclusiv aplicația de mobil Unibet. Parte a Kindred Group, unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online la nivel global, Unibet este prezentă pe piața de pariuri online și jocuri de cazino online din România pe baza unei licențe locale acordate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, garantând joc 100% legal și sigur pentru toți pasionații de astfel de jocuri.

 

×