x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Baumbet – retrageri

(P) Baumbet – retrageri

05 Ian 2023   •   14:41
(P) Baumbet – retrageri

Atunci când vorbim de platformele de cazino sau de pariuri online, un subiect des întâlnit în rândul utilizatorilor se referă la retrageri. Acest lucru se întâmplă deoarece, la începutul apariției operatorilor de jocuri de noroc în mediul online, retragerile durau chiar și mai mult de 7 zile lucrătoare pentru a fi procesate. Din fericire nu mai este o problemă acest lucru iar în prezent retragerile sunt procesate mult mai repede, unele chiar instant, în funcție de operatorul de jocuri de noroc la care faci cererea de retragere.

Acest aspect este foarte important deoarece fiecare jucător vrea folosească banii retrași cât mai repede. Dacă ne raportăm la depuneri care au loc instant în marea majoritate a cazurilor, este normal să ne dorim ca și retragerile să aibă loc instant. Cu toate acestea, puțini operatori oferă cereri de retragere procesate instant. Baumbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc online care stau foarte bine la capitolul retrageri.

Operator în mediul offline și online

Baumbet este un operator de jocuri de noroc din România care oferă servicii atât în mediul online, cât și în mediul offline. Baumbet se remarcă atât prin oferta sportivă bogată, cât și prin bonusul de bun venit pe care îl oferă noilor utilizatori. Jucătorii care aleg să își deschidă un cont la Baumbet se pot bucura de un bonus de bun venit de până la 1500 RON. Tot ce trebuie să faci pentru a intra și tu în posesia bonusului de bun venit este să accesezi platforma Baumbet, să îți creezi un cont și să faci o primă depunere. Pentru a putea deschide un cont pe platforma Baumbet este necesar să accesezi mai întâi site-ul dedicat de pariuri online și să apeși pe butonul de înregistrare care este situat în partea dreaptă sus a paginii. După ce ai apăsat pe butonul de înregistrare, se va deschide un formular de înregistrare care este structurat în 3 coloane. În prima coloană va trebui să introduci date legat de contul tău Baumbet pariuri sportive. În a doua coloană vei introduce date personale, iar în a treia coloană va trebui să introduci date de securitate, cum ar fi setarea unei întrebări de siguranță și a unui răspuns pe care le vei folosi în cazul în care îți vei uita parola.

Metode de retragere

Atunci când alegi să faci o retragere la Baumbet ai mai multe variante. Una dintre cele mai folosite metode de retragere este cea prin card bancar. La Baumbet poți retrage folosind cardul bancar minim 50 RON. Retragerile prin card bancar de la Baumbet sunt procesate în general în maxim 2 zile lucrătoare. Trebuie să știi că începând cu august 2022 orice operator de jocuri de noroc online este obligat să rețină impozitul pe venituri din jocuri de noroc care este de 3% din valoarea retragerii. În afară de impozitul pe venit, Baumbet nu percepe niciun comision pentru retragere.

O altă variantă de retragere foarte des întâlnită este retragerea prin portofele electronice. La Baumbet poți retrage folosind cele mai populare portofele electronice la nivel internațional. Poți efectua retrageri folosind Skrill sau Neteller. Un aspect foarte important pe care trebui să îl știi este că sumele retrase folosind portofele electronice intră instant în contul tău odată ce cererea de retragere a fost procesată. Și în cazul acestui tip de retragere se percepe impozitul de 3% din suma retrasă. O metodă de retragere mai rar întâlnită dar foarte utilă este retragerea prin agențiile stradale. Fiind un operator care activează și în mediul offline, Baumbet permite utilizatorilor săi să retragă prin agențiile stradale. Suma minimă ce poate fi retrasă prin agențiile stradale este de 50 RON, iar suma maximă de 3000 RON. Retragerile prin agenții sunt procesate în maxim 24 ore și te poți duce să ridici banii imediat ce cererea ta a fost aprobată.

Trebuie să știi că nu vei putea efectua nicio retragere până nu îți verifici identitatea. Procesul de verificare a identității este obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc online din România și este necesar să fie efectuat în maxim 15 zile de la deschiderea contului. Verificarea contului se realizează foarte ușor prin încărcarea documentelor de identitate în secțiunea de verificare a contului depe platforma Baumbet. Odată ce documentele au fost validate de către operatorii Baumbet, poți efectua retrageri.

 

 

×