x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Cum să câștigi la ruletă

(P) Cum să câștigi la ruletă

17 Feb 2023   •   13:36
(P) Cum să câștigi la ruletă

Nu există cazino online dar nici terestru care să nu aibă ruletă. Este un joc de noroc potrivit atât celor care au mai multă experiență în lumea cazinourilor cât și pentru cei care sunt începători. Avem câteva sfaturi oferite de Bob Paquette- expert igaming in Gambling-Code.RO, pe care vrem să le împărtășim ca tu să ai mai multe șanse să câștigi la ruletă.

Nu juca dacă ești nervos

Jucând la nervi te vei concentra mult mai greu și este posibil să iei anumite decizii pe care le vei regreta mai târziu. Încearcă să fii destul de odihnit și cu gândirea relativ clară atunci când joci la ruletă. Astfel te vei putea concentra mult mai bine și vei putea lua decizii mult mai bune decât să reacționezi impulsiv crescându-ți astfel șansele de a câștiga.

Citește bine regulile

Deși probabil multe persoane pretind că ruleta este unul dintre jocurile care se învață cel mai ușor dacă nu știi regulile ai șanse mai mari să pierzi. Uită-te la tutoriale online citește un pic despre regulile de joc și abia după ce le ai înțeles te poți apuca să te joci. Astfel și jocul va fi mai distractiv dar și șansele tale de câștig vor crește.

Încearcă mai întâi un demo

Există diverse platforme pe care poți juca gratuit jocuri de noroc precum ruleta. Un sfat ar fi să încerci jocurile demo sau jocurile gratuite mai întâi în special pentru a înțelege regulile și pentru a vedea dacă te descurci sau dacă îți place acest tip de joc înainte de a investi bani reali. După câteva jocuri demonstrative sau gratuite deja vei putea juca în mediul real și vei fi mult mai pregătit pentru a investi bani reali.

Aceste trei sfaturi pe care ți le-am pregătit te vor ajuta să-ți îmbunătățești șansele de câștig la ruletă pe orice casino nou Romania dar pot fi aplicate și pentru celelalte tipuri de jocuri de noroc precum sloturi sau chiar și poker. Sunt reguli general valabile dar care sunt destul de importante și pot face diferența între a câștiga și a pierde. Încearcă să ții cont de ele și vei vedea cum șansele tale de câștig vor crește.

×