x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un român câștigă un milion de euro cu un pariu de doar doi euro, după finala Champions League

Un român câștigă un milion de euro cu un pariu de doar doi euro, după finala Champions League

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   15:45
Un român câștigă un milion de euro cu un pariu de doar doi euro, după finala Champions League
Sursa foto: Hepta

Un român, Marius, originar din Buzău dar stabilit la Madrid de 30 de ani, a câștigat un milion de euro după finala Champions League, unde Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul. Pariul norocos al lui Marius, în valoare de doar doi euro, i-a adus această sumă impresionantă.

În iarnă, Marius a revenit în România pentru a-și petrece vacanța la Brașov, unde a plasat biletul câștigător. Pariul său a inclus mai multe evenimente sportive din fotbal, tenis și baschet, iar finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid, a fost ultimul eveniment de pe bilet, potrivit sport.ro.

După impozitarea câștigului, Marius va rămâne cu 600.000 de euro.

„Am riscat doi lei pe bilet, 10 lei în total. Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București. Am văzut că sunt cote foarte mari și am decis să încerc o minune. Nu m-am așteptat niciodată să câștig. Sincer să fiu, nu credeam că e posibil. Au fost foarte multe evenimente sportive”, a declarat Marius.

×
Subiecte în articol: champions league Real Madrid