x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Imagini LIVE: Primire de vis pentru eroii Argentinei! Campionii mondiali au revenit acasă

Imagini LIVE: Primire de vis pentru eroii Argentinei! Campionii mondiali au revenit acasă

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2022   •   09:03
Imagini LIVE: Primire de vis pentru eroii Argentinei! Campionii mondiali au revenit acasă

Campionii mondiali au sosit, luni noapte (ora locală 02.21), la Buenos Aires, mergând de la aeroport la baza de antrenament a naţionalei. În cursul zilei de marţi, ei vor sărbători alături de fani.

Astăzi, în Argentina a fost declarată zi liberă, doar instituţiile statului şi băncile urmând să fie deschise până la ora locală 12.00. Naţionala Argentinei a plecat luni din Qatar şi a făcut o escală la Roma. Conform imaginilor televizate, după ce au coborât din avion, jucătorii au urcat într-un autobuz descoperit, care i-a dus la baza de antrenament, unde au stat peste noapte, iar apoi vor merge la Obelisc, locul de sărbătoare a fanilor.

Messi, marcator a două goluri în finală, a fost primul jucător care a ieșit din avion, ținând în mână Cupa Mondială, urmat imediat de antrenorul Lionel Scaloni. Pe fuselajul avionului a fost inscripționată o fotografie a lui Messi cu cuvintele: "O echipă, o țară, un vis".

Jucătorii au mers de la avion pe un covor roșu și au urcat într-un autobuz descoperit, în timp din difuzoare se auzea melodia "Muchachos" a trupei ska La Mosca, tema Cupei Mondiale pentru Argentina. O recepție privată la un apartament VIP din aeroport a fost organizată pentru a-i întâmpina pe jucători.

Drumul lor spre baza de antrenamente a Federației Argentienie de Fotbal a fost aproape blocat de miile de fani, poliția argentiniană reușind cu greu să croiască drum printre aceștia. Messi a fost și acum în centrul atenției, având permanent trofeul în brațe, la vedere, întâmpinat cu cântece și urale necontenite.

Componenții echipei Argentinei vor face un tur al centrului orașului Buenos Aires începând de marți la prânz, când milioane de oameni sunt așteptați pe străzi.

"Selecționata campioană mondială va pleca marți la prânz spre Obelisc pentru a sărbători titlul mondial alături de fani", a precizat Federația Argentiniană de Fotbal (AFA) pe contul său oficial de Twitter.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: argentina primire