x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Se mărită sau nu Halep? Simona a oferit un răspuns concret!

Se mărită sau nu Halep? Simona a oferit un răspuns concret!

07 Noi 2016   •   16:23
Se mărită sau nu Halep? Simona a oferit un răspuns concret!
Sursa foto: Facebook.com

Simona Halep a vorbit, ieri, despre planurile sale de viitor, atât pe plan profesional... cât şi personal.

Gura lumii o dădea, de curând, ca şi măritată cu Ponte Costa, iar acum - citată de doartenis.ro - jucătoarea de tenis dă cărţile pe faţă.

Citeşte  şi Simona Halep a vorbit despre cariera sa în 2016! Momente triste, meciuri plăcute, ce notă şi-ar acorda


"Nu mă mărit. Nu am relaţie, nu sunt cu Ponte Costa, cum s-a scris. Nu mă mărit şi nu am de gând să mă mărit în viitorul apropiat. Dar într-o zi o voi face”, a spus Simona, care a vorbit şi despre obiectivul din 2017, în ceea ce priveşte cariera sa: "Pentru mine, obiectivul a fost mereu acelaşi: să cuceresc un titlu de Gran Slam. E mult mai important decât locul în clasament. Pentru asta mă antrenez în fiecare zi, la asta mă gândesc în fiecare zi: să câştig un turneu de Grand Slam”.

În ceea ce priveşte pregătirea pentru acest obiectiv, dar şi cum se intersectează ea cu sărbătorile de iarnă, Simona a amintit că "în mod normal, nu voi face Sărbătorile în România. Planul este să plec să mă antrenez în străinătate, dar nu se ştie. O să îmi fie dor de Sărbători, de atmosferă, de vremea rece, dar trebuie să te sacrifici. Pregătirea din Australia nu va fi neapărat diferită, dar vremea va fi altfel şi o să pot să mă acomodez mult mai bine la temperatura de acolo”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: simona halep tenis