x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Suporterii care merg la stadion, îndemnați să se îmbrace în galben la meciul România-Lituania

Suporterii care merg la stadion, îndemnați să se îmbrace în galben la meciul România-Lituania

de Redacția Jurnalul    |    08 Sep 2024   •   22:20
Suporterii care merg la stadion, îndemnați să se îmbrace în galben la meciul România-Lituania

Suporterii care vor asista pe stadionul Steaua la partida România-Lituania, programată luni, sunt îndemnați să se îmbrace în galben. „Hai în galben să susținem echipa și să recreăm împreună atmosfera de la Euro 2024”, transmite FRF.

Naționala României va disputa lunide la ora 21.45 pe stadionul Steaua din București meciul împotriva Lituaniei în Liga Națiunilor, după ce vineri s-a impus la Priștina cu 3-0 în fața selecționatei din Kosovo.

Acesta va fi primul meci pe teren propriu al României după participarea la turneul final. FRF transmite că „ne pregătim pentru o atmosferă așa cum am avut în Germania, în această vară”.

„Suporterii sunt invitați să vină îmbrăcați în galben pentru a susține echipa națională într-un stadion plin. Zidul Galben și Generația de Suflet vor cânta împreună imnul național, arătând încă o dată unitatea care a impresionat pe toată lumea la Campionatul European”, anunță federația.

De asemenea, fanii care vor merge la meci vor avea ocazia să se distreze în Arena Fanilor, amplasată în afara stadionului. Aceasta se va deschide cu 3 ore înainte de fluierul de start și va include jocuri, concursuri și multe surprize pentru toți suporterii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: suporteri stadion galben romania lituania