x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Suspendare de doi ani pentru un fotbalist irakian care a vrut să atace un arbitru!

Suspendare de doi ani pentru un fotbalist irakian care a vrut să atace un arbitru!

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2023   •   12:15
Suspendare de doi ani pentru un fotbalist irakian care a vrut să atace un arbitru!
Sursa foto: Hepta

Mijlocașul echipei Al-Quwa Al-Jawiya, Ibrahim Bayesh, a fost suspendat pentru doi ani pentru că a încercat să atace un arbitru după ce a fost eliminat într-un meci disputat duminică, a anunțat Federația Irakiană de Fotbal, citată de Reuters.

Al-Quwa Al-Jawiya a pierdut cu 3-2 în fața celor de la Al-Kahraba, după un gol marcat în ultima clipă, și a coborât pe locul doi în campionat.

"Ibrahim Bayesh și-a bătut joc de arbitru în timp ce i s-a arătat un al doilea cartonaș galben, iar după aceea un cartonaș roșu, drept urmare (jucătorul) a alergat spre arbitru și a încercat să-l atace, iar el l-a amenințat și l-a insultat pe arbitru", a menționat miercuri federația irakiană într-un comunicat.

Hammadi Ahmed, membru al consiliului administrativ al clubului, a primit, de asemenea, o interdicție de doi ani după ce l-a împins pe arbitru și a adresat "cuvinte dure și obscene" brigăzii de arbitraj, a adăugat federația.

Al-Quwa Al-Jawiya va trebui să joace trei meciuri pe teren propriu fără suporteri și a fost obligată să plătească o amendă de 10 milioane de dinari irakieni (7.637 dolari) după ce fanii săi s-au revoltat după meci.

De asemenea, clubul va trebui să plătească pentru reparații la stadionul Al-Shaab, după ce acesta a fost avariat în timpul revoltei.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: suspendare fotbalist atac arbitru