x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un nou SCANDAL în hochei. Tanczos Barna, ministrul Mediului, a îngenuncheat la intonarea imnului secuilor!

Un nou SCANDAL în hochei. Tanczos Barna, ministrul Mediului, a îngenuncheat la intonarea imnului secuilor!

19 Sep 2022   •   14:07
Un nou SCANDAL în hochei. Tanczos Barna, ministrul Mediului, a îngenuncheat la intonarea imnului secuilor!
Sursa foto: Facebook Dan Tănasă

Tanczos Barna, ministrul Mediului din Guvernul României, a îngenuncheat la intonarea imnului secuilor la finala Cupei României, dintre Sport Club și Steaua, câștigată de harghiteni cu scorul de 5-0.

A fost din nou scandal după un meci de hochei ce s-a desfășurat la Miercurea Ciuc. La finalul Cupei României la hochei, câștigată de hocheiștii ciucani, Tanczos Barna și echipa locală au îngenunchiat când s-a intonat imnul secuilor. Informația a fost furnizată de deputatul Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook

„Aseară la Miercurea Ciuc s-a jucat finala Cupei României la hochei între echipa locală și Steaua București. Cel care stă în genunchi alături de echipa locală e ministrul Tánczos Barna, membru în Guvernul României. La finalul meciului, echipa locală a îngenunchiat când s-a cântat imnul așa-zisului ținut secuiesc. La fel a făcut și ministrul UDMR din Guvernul României. Același ministru care nu participă niciodată la Ziua Națională, Ziua imnului sau Ziua Drapelului,” a scris Dan Tănasă.

Tanczos Barna a postat și el o fotografie de la meci, alături de mai mulți jucători.

Sport Club Miercurea Ciuc a cucerit Cupa României la hochei pe gheaţă, ediţia 2021-2022, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 5-0 (1-0, 3-0, 1-0), în finala desfăşurată pe Patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc.

×
Subiecte în articol: Tánczos Barna dan tanasa