x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un nou suspect a fost arestat în cazul uciderii fotbalistului britanic Cody Fisher

Un nou suspect a fost arestat în cazul uciderii fotbalistului britanic Cody Fisher

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2022   •   16:45
Un nou suspect a fost arestat în cazul uciderii fotbalistului britanic Cody Fisher

Un tânăr de 22 de ani se alătură altor doi arestați în cazul uciderii fotbalistului Cody Fisher, înjunghiat pe ringul de dans al unui club de noapte din Birmingham.

Suspectul a fost reținut în jurul orei 3 dimineața, la Londra. Poliția din West Midlands a declarat că bărbatul va fi interogat în legătură cu uciderea lui Fisher, conform Sky News. De asemenea, detectivii au declarat că a fost recuperat un cuțit.

Este a 3-a arestare sub suspiciunea de ucidere a fotbalistului, în timp ce alte 4 persoane au fost arestate sub suspiciunea de a fi ajutat un infractor. Toate cele patru au fost arestate în Londra, două miecuri și alte două joi.

Poliția a solicitat Consiliului orașului Birmingham revizuirea licenței de funcționare a localului, iar vineri este de așteptat să aibă loc o audiere. Un eveniment planificat pentru noaptea de Anul Nou a fost anulat.

"Nu am avut nici o problemă. Avem acum 7 persoane în custodie și continuăm să reconstituim evenimentele care au dus la pierderea tragică a vieții acestui tânăr. Oamenii continuă să apară cu informații. Dacă aveți imagini pe care noi nu le-am văzut încă sau dacă știți ce s-ar fi putut întâmpla în perioada premergătoare evenimentelor îngrozitoare din Boxing Day, vă îndemn să faceți ceea ce trebuie și să vorbiți cu noi chiar acum. Suntem hotărâți să obținem răspunsuri și dreptate pentru prietenii și familia lui Cody și nu ne vom opri până când acest lucru nu se va întâmpla”, a spus DCI Ian Ingram, coordonatorul anchetei.

Cody Fisher era legitimat la Stratford Town FC, club care activează într-o ligă regională din Anglia.

×
Subiecte în articol: cody fisher ucidere